Mydarling Tugbaakgunnn bende 29+0 da gittiğimde 1341 demişti sanki yorumları okuyunca az gibi geldi ama doktor herşey iyi kilo alımıda güzel ilerliyor dedi 🙁
Tugbaakgunnn Mydarling canım bende 29+0da gittim bana 29+6yla uyumlu dedi normal dedi arada gram farkı var hatta bende çokmu kilolu diye tereddüt edip iki kere sordum normal dedi
denizanasi1 Nuray23 doğrudur kuzum 😊 ama doktor beni ve eşimi baz alarak çocuğun böyle olması normal dedi😂 kilolu değiliz ama ikimizde iri sayılırız. Genetik bi durum o zaman
momteacherr Hafta 1900 gr benimde . Kahvalti mutlaka yumurta , cokelek , peynir .Öglen kuruyemis . Gun icinde boza ve soda . Aksam yemeginde mutlaka yogurt ve yatmadan sut iciyorum.
BurcuP Oms 30. Haftada 1550 gramdı boyu 40 cm’di.Pazartesi kontrol var 32 haftalık olacak bakalım kilo almış mı. Bu arada doktor normal demişti
esinnnn91 Sultanesat o haftalarda çok normal. Genelde 30 haftadan sonra kilo almaya başlıyor bebekler. Hele 35 den sonra her hafta en az 150 gr alıyorlar ben35 de gittim 2700 dedi. 39 da doğum olcak 3800 bulur dedi düşünün bir ayda bir kilo alacak yani