Zeynepkilic Gokcenur06 aynen valla aslında merakda ediyorum nasıl olur göbek büyüyence falan diyorum ama bi düşününcede çok utaniyorum😁
Eeliff_ Gokcenur06 gerçekten yoktu kilo da almama rağmen kalçama gitmişti hepsi ama şimdi top gibi çıktı
Prenses21 Gokcenur06 bn kasiklarima dokununca hissediuorum sertligi esim dokuniyo bazen hosuna gidiyo onunda
Madinanin-Annesi Gokcenur06 bilmemki ama benim kilom 53.Boyum1.60 aslinda bilmiyorum.ben 47le hamile kaldim.Belkide sporlada mewgul oldugumdan dolayi oldu.Normaldede karnim yok.Belkide o yuzden.Senin kilo kach?
Gokcenur06 busracekerr Ben göbeksizdim hamilelikten önce düzdü karnım şimdi gece sağa sola dönüp yatınca yayılıyo göbeğim sabahları küçük oluyo üzücü
Kedisever3535 Ben de 15 haftalığım biraz war göbeğim bide sert . Herhalde sert mi olması gerekiyor. 50 kiloyum o yüzden biraz belli
Filologg Gokcenur06 bende sizinle aynı kiloda hamile kaldım. Şu an 16. Hafta ve 56 kiloyum 😁 benimde kücük sabahları normal göbek gibi
Gokcenur06 Filologg boyunuz kaç benim 166 😄🤣 sabahları hafif ayva göbek akşama doğru yiyip içince hamile göbeği