Gokcenur06 Kızlar 16 haftalığım kasığında hafif şiş bi görüntü var ama evham yapıyorum bi büyüyüp bi küçülüyo benim göbeğim ne zaman gözle görülebilir bi büyüklüğe gelir ki sizinkiler nasıl
Mlsa2530 Gokcenur06 benim 17 den sonra çıkmaya başladı ama 20 den sonra tamamen şiştim gibi hissettim, 23 haftaya giriyorum dışardan fark ediliyor artk
Dilek0809 Gokcenur06 16+2 kasıkta azıcık minnoş bir göbek oluyor sabahları gün içinde çok su içmekten üstlerde şişiyor ama esas hamilelik olan sabah uyanınca o da minicik kimse demez hamileyim diye gün içinde artıp sabah küçülüyor
bircivcivannesi Gokcenur06 büyüyüp küçülmesi gazdan şişkinlikten vs oluyor gece uyumadan önce lavaboya gidin gelen boyut neyse esas boyutu odur ☺️
Gokcenur06 Dilek0809 aynı benimde akşama kadar su iç yemek ye şişiyo ama sabah küçük görünce üzülüyorum
Kaderimm Gokcenur06 sabret cnm herkes bir olmaz çıkar zamanla belki iç karnın genistir sıkma böyle şeyler için canını benim 2ayda yumurta gibi çıktı hemen şimdi 5ayin içindeyiz millet sen dogurursun diye dalga geçiyor okadar buyuduki 😂
34meray50 Bende 16 haftalığım benimde hafif alt göbeğim şişti ama mide kısmım yemek yedikçe beni rahatsız ediyo şişiyo çok
Gokcenur06 34meray50 mide yukarı çıkıyo rahim büyüdüğü için o sebeple yatmadan önce yemek yenememiz lazım
Gokcenur06 Senayyalcin zayıftım hhamile kalmadan önce o yüzden de olabilirmi acaba 50 ile kaldım şuan 56 kiloyum
Filologg Gokcenur06 bende sizinle aynı kiloda hamile kaldım. Şu an 16. Hafta ve 56 kiloyum 😁 benimde kücük sabahları normal göbek gibi
Madinanin-Annesi Gokcenur06 benim gobegim 21fen sonra olmaya bawladi 29 a gecdim genede buyuk degil.Korkma yani
Madinanin-Annesi Gokcenur06 bilmemki ama benim kilom 53.Boyum1.60 aslinda bilmiyorum.ben 47le hamile kaldim.Belkide sporlada mewgul oldugumdan dolayi oldu.Normaldede karnim yok.Belkide o yuzden.Senin kilo kach?
minisinannesiiii Gokcenur06 benim 24de büyümeye başlamıştı ondan önce aynı sizinki gibi şişkinliklerim oluyodu
busracekerr Gokcenur06 canım ben 15 haftalık hamileyim göbeğim var ama öncedende ayva göbeğim vardı hafif ve 45 kiloydum zayıf olanlarda daha cabuk belli oluyor bence ben öyle düşünüyorum hamile kaldığım zaman 50 kiloydum suan 52 kiloyum kiloda cok almadım
Gokcenur06 busracekerr Ben göbeksizdim hamilelikten önce düzdü karnım şimdi gece sağa sola dönüp yatınca yayılıyo göbeğim sabahları küçük oluyo üzücü
Eeliff_ Gokcenur06 25. Haftamdayım 22 ye kadar hiç olmayan bi göbek üç haftada fırtladı resmen bi ara çok şişmişti ama gaz şişkinliğide oluyor canım normale döndü