Zeliha96 Miray16 6. hafta da basladi benimki de ama hafta da iki kez filan oluyor suan 8+3 üm Mide bulantim yok cok fazla
Buketkucuk Meltem_aras ilk aylarımda herşeyden tiksinmiştim ama bulantılarım geçtikten sonra tiksindiğim herşeyi yemeye başladım düşünüyorum da tiksindiğim birşey yok galiba benim🤭
Oozgn Meltem_aras soğan soğanlı sarimsakli tüm yemekler, tavuk, köfte, sucuk, nohut, mangalda ızgarada her türlü yiyecekler, yumurta, kızarmış ekmek çoğu şeyi yiyemiyorum. Ayrıca sabah bulantıları için çubuk kraker bile soğan kokuyor 🤔
_Cansu_ Meltem_aras önceden de sevmezdim ama bu kadar değil her hareketinden huylanır oldum sesinden bile gözlük takmıyorum yüzünü net görmeyim diye o derece
Miray16 Peki birşey sorucam kızlar mide bulantısı kusma yaşayan gebelerin kız bebekleri oluyor mide bulantısı kusma olmayanların erkek bebekleri oluyor diye bir yerde okumuştum doğru mu? Mide bulantısı olmadığı halde kız bebeği olan oldu mu acaba? Benim bulantım yok ama yengem de var ve onun cinsiyeti belli oldu kız mış acaba doğru mu diye düşünmeye başladım 🤔
Meltem_aras Miray16 benim ilk gebeliğimde asla mide bulantim yoktu kızm oldu🌸 hassasiyetlere göre cinsiyet belirlenemez,bünye meselesi😊
Nergsozdemr Miray16 benm hiç mide bulantım ve kusmam olmadı kız bebege hamileyim.oğlumdayken içim dışıma çıkıyordu