Gulems Meltem_aras @ Meltem_aras kesınlıkle çay kahver yumurta süttt ettt ve tumm tatlılarrrr ve balıkkk ıgrencc caya asık bırıydım normalde cok ozlememe ragmen asırı tıksındımm
Miray16 Kızlar kaçıncı haftadasınız ben 4+5 deyim ama ne Bi tiksinme ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti var acaba erkenmi ondan mı?
Zeliha96 Miray16 6. hafta da basladi benimki de ama hafta da iki kez filan oluyor suan 8+3 üm Mide bulantim yok cok fazla
Nurr_1 Arkadaşlar pişmiş hiçbir şey yiyemiyorum yemek kokusunu almak dahi istemiyorum kaç gündür içim dışım peynir zeytin oldu 😓😓 alternatifi olan var mı yiyecek olarak yada böyle geçiren varmı ilk aylarını??
Giz3ww Nurr_1 bende aynı durumdaydim doktorum ilaç verdi bulantı ilacı kullandıktan sonra yemeye başladım zorlamayın kendinizi doktorunuza danışın
Miray16 Nurr_1 🙆 geçer kuzum keşke benimde başlasa da hamile olduğumu hissettirse bana böyle hamile olduğumu unutuyorum
GAda Meltem_aras önceden iyiydik yani ben iyiydim ama hamilelikte çıldırttı beni nefret ediyorum ondan