MiniCooperAnne @Meltem_aras Benim de ilk ve son gebeligim olacak kismetse.😅 Gonlumden gecen oldu kiz oldu. Tum enerjimi ona vermek istiyorum.👼🏾🌺
Mrvyldrm1 Meltem_aras et kıyma köfte tavuk mantı bunlaırn dışındw da kendi hazırladığım her şey eşime kahvaltı hazırlarken bile öğürüyorum zorlanıyorum
Seyma2861 Meltem_aras 😀😀ilk 4 ay herhalde eşim😅😅 gözlü yumurta, hertürlü yemek aşırı kustugum için tek arkadaşım yoğurttu 😅
Seyma2861 Meltem_aras evet eş kokusu yani nefesini duymaya tahammül edemiyordum 🤦🏻♀️😀 kokuyor geliyordu bana ve devamlı duş alıyordu ben rahatsız oluyorum diye
Hyrynur Meltem_aras tavuğu hergün olsa yerim diyen ben asla yiyemiorm ve soğanlı yemkler acayip tiksiniorum
BebegimleYeniHayat_34 Meltem_aras çok enteresan benim de en çok sevdiğim şey Türk kahvesidir ilk 4 ay ağzıma süremedim fotoğrafını bile instada falan görmeye tahammülüm yoktu hiç içemedim sonra yine devam ama onun dışında başka yok
Pkzctz Meltem_aras aynen normalde kolaya karşı zaafım vardı kahvaltı da bile içerdim çok şükür oğlum sayesinde kurtuldum koladan😀😀