surelitta52 Meltem_aras Evet olabilir 😄 Ayıptır söylemesi kayınpederim, eşim hatta eşimin babaannesi hepsi yemeklerimi çok beğenirler ve çok met ederler. Kaynanam daha bi kere olsun güzel olmuş ellerine sağlık dememiştir. 🤷🏻♀️
Vosvosgil Bende salça domatesten tiksindim ama yemekte bi sıkıntı yok sadece kokuda evde kokmayan kokuyu bşle kokuyo diye gezdim deli kar yagışında cam açtım
Kbrosmn_1 Bide evde yaptığım hiç bir yemeği kaldıramadım hep çöpe attım kendi yaptığım hiç birseyi yiyemedim kısacası ama suan iyim😏
Neezz Meltem_aras En sevdigim sey Çaydan ilk olarak cok tiksindim Badem ve kabak cekirdegi fındik bunlari gorunce bi öğģk geliyordu artik her gun yedigim icin birde en cok bulasik makinesi kirliler varkene icinde acmaktan cok tiksindim oyle boyle degil😊😊😊
Sibel43- Meltem_aras yok canim Allaha sukur gelisimi iyi benim bu zamana kadar bulanti kusma devam etti nedense
OzlmDogan_ 24 hafta olduk hala tiksiniyorum yeni yıkanmış çamaşır kokusundan, en sevdiğim deterjan yumuşatıcı kokuları hiç bu kadar iğrenç olmamıştı 🤪🤪🤪🤪