Bfduam TunarinAnnesi sizin 25 imiş bat, erken gebelik testi miydi? Ben 3 gün varken yaptım negatifti olsa çıkardı sanırım. Kedi ise geçen ay görmüştüm, çok bakımsız, hasta gibiydi alacalı kedi yavrusuydu, yürüyordu, hızlıca. Senin nasıldı?
Elizmelis eerem evet bugünde yaptım test evde fazla var artış var koyulaşıyor insllah kanda da artısı görürüm 🙏
TunarinAnnesi Bfduam hayır ben 1 dişi 2 erkek kedi yavrusu gördüm dişi olan çok şirin güzeldi erkek olanlar asi
fethiyeli48-48 Elizmelis benim adet günüm 23 dü hala adetime 3 gün var adet günüm kan vermeyi düşünüyorum bakalım kan verdikten 1 haftz sonra da kontrole gitmek kese vs anca oluşur erken öğrendiğimiz için zaman da geçmek bilmiyor 😂😂 ben hamileliğimi ögrendiğüm hafta boyunca her gece kabuslar gördüm test yapacağım günün gecesi dua ettim Allahım nolur kabüs görmeyeyim diye rüyamda hamileydim ben 2 ay önce bebeğimi kaybettim o bebeğim ölmemiş karnı buranındayım ama içimde öyle bir haraket ediyor ki böyle kıpır kıpır 😬 bi uyandım koşa koşa test yaptım ve sonuç pozitif bakalım çok hevesli değilim inşalllaj sağlıkla sıhhatle bir sorun olmadan alırız yavrularmızo kucağımıza 🧡🧡
Elizmelis fethiyeli48-48 kanamam başladı bugün benimde kahverengi leke leke ama bayağı korktum insan panik oluyor. Siz düsük mü yaptınız iki ay önce çok gevmiş olsun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Bfduam TunarinAnnesi cinsiyetlerine bakmadım ama, sokakta zor şartlarda idi garibanlar yürüyordu kaçar adımla.
fethiyeli48-48 Elizmelis aaa şimdi mi kanamanız başladı ? Kimyasal mı geçiriyorsunuz yani teşekkür ederim kuzum benim rabbim sana da kucağına almayı nasip etsin 💚
Elizmelis fethiyeli48-48 bilmiyorum ki doktor yarın test ver dedi kanama degil ama açık kahve leke geliyor ara ara
Alyaveannesi Elizmelis hamilesin canim hayırlı olsun anneler hisseder zaten iki hamileligimde de erkenden anladim hamile oldugumu
[silindi] Elizmelis benim 3 gün kala bu kadar net görünmüyordu beta 27ydi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Elizmelis [silindi] aradm doktorumu progestan başladık rabbim büyük inallaj kimyasal yada düsük değildir 🙏