TunarinAnnesi Elizmelis Çok haklısınız Rüya Etkiliyor Ben bugün rüyamda 2 boz 1 beyaz kedi yavrusu gördüm test yaptım silik çıktı 😍
Elizmelis TunarinAnnesi 10 yumurtlama 11 çatlama idi bende catlanmayı değerlendirdim 24 bat. Çok teşekkür ederim kan verdim bakalım sabah yine çift çizgi görünce
TunarinAnnesi Elizmelis Bunun için sormuşdum Benle aynı gün yumurtlama çatlama olmuş sizde adetim 25 Şubat 😍İnşAllah beraber seviniriz
Eski9 Elizmelis normal canım gebelik daha çok yeni adet günü bile gelmemiş önemli olan iki günde bir ikiye katlamasi benimde ilk değerim 52 çıkmıştı adete 6 gün varken
Elizmelis Eski9 bakalım yükselmesi önemli dediğiniz gibi döllenmeden sonra benim tahminim 9 gün geçti üstünden
melzey Elizmelis bence varrrrr:)))) benim de 5 gün kala böyle çıkmıştı hatta erken gebelik testi yapmama rağmen. Şuan 25. Haftama geldim☺️ Umarım sizi mutlu eder☺️
Elizmelis melzey ya imsallah kanda da çıktı çok şükür şimdi artmasını beklicem 🙏😍sağlıkla kucağınıza alın sizde
beseranne Elizmelis evet var gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah. Benim de böyle çıkmıştı. Çok yeniyken silik çıkıyor.
fethiyeli48-48 Elizmelis aaa bende 6 gün önce adetten bi rüyadan uyanıp yaptım test 😂😂 seninle tanışmalıyız 🧡😂