Ruzgarperisi minikcivcivim kısmet artık canim.zaten moralimde bozuktu.olmadi kendi ülkemizde doktora giderim. Hayra alamet değil bu belkide bir daha hamile kalamiycam. 3 kere üst üste bebek düşürmek kürtaj olmak kolay değil .etrafımda o kadar kem gözlüler varki .Allah onları bildiyi gibi yapsın.dertlerine derman bulunmasın.benim hamile kalmamı .bebeklerimi bana çok gördüler. inşallah onlara hiç nasip olmaz.
minikcivcivim Ruzgarperisi öyle deme ya canim Söyle diye bilirsin kim ne ederse kendine yapar. Hayırlısı olsun canim benim. Üzme kendini stres yapma Bu rabbimin kısmeti kaderi veren de ALLAH alan da ALLAH Doğumda Allah’tan ölümde.
Ruzgarperisi minikcivcivim çok vicdansız insanlar var etrafımda .hepsi Allah’a havale.gozyaslarim onlarin hepsinden teker teker çıksın başka bişey demiycem .
Bfduam Uza teşekkür ederim. Sizin testlerle oldukça mesainiz oluyor, adet gününe yakın (bir, iki gün önce) negatif olup, adet geçiminde pozitif olanların oranı az mı?
Ruzgarperisi Bfduam canim naber nasılsın. Test yaptınmi?durumlar nasıl. Ya belki anlarsın bu gece rüyamda koca bir paket patates veriyorlar bana. Bende bir tane iri patates alıyorum elime. Hepsi sağlam hiç çürüğü yok .
Bfduam Ruzgarperisi hamd olsun canım sen nasılsın? Benim 22si. Dün negatifti yaptım. Rüyayı görenin ne hissettiği önemlidir derler canım.
Ruzgarperisi Bfduam bende dün sabah yaptım negatif moralim bozuk.canim sıkkın.ruyayla alakalı hiss edeceğim birşey yok artık bu saatten sonra😏😔
Ruzgarperisi @minikcivcivim yıldız sence varmı. Bence yok.yaptiktan 5 dk sonra çektim resimleri https://imgyukle.com/i/LKAMjf https://imgyukle.com/i/LKA8sA https://imgyukle.com/i/LKAlF1
minikcivcivim Ruzgarperisi Canım seni üzmek istemem ama yok gibi ya ama üzülme bak bu ay olmazsa diğer ay olur canim bak bu au olmazsa eşine de kendine de vitamin al Benim folik asitimi tavsiye edebilirim sana Ismi myo fol folik asit. Esin için de keçi boynuzu yedirebilirsin sende bol bol su iç egzersiz yap 🙏 Birde c life macun diye birşey varmış hiç kullanmadım ama kullanım hamile kalan var sende bir dene derim. Birde tabi ki ovulasyon 🙏 inşallah olur canim üzülme hiç
aselsura123 Ruzgarperisi heveslendirmek istemem ama sonki fotoğrafta silik çizgi gördüm dikkatli bakınca anlaşılıyor test bekledikçe koyulaşır atmayın tekrar bakın ilk test yaptığım da benim de böyleydi 4 gün sonra kan verdim 77 çıktı
Ruzgarperisi minikcivcivim folik asit içerim.digerleri varmı burda bilmiyorum canım. Şimdi yaptım testi zaten gündüz
Burcudunya Ruzgarperisi açılmıyor canım resim kan testi ver istersen oedan kesin sonuç alırsın ama adetin geçtiyse
Ruzgarperisi Burcudunya yok daha adetime var 4 gün .öylesine yapmıştım zaten. Olmazsa da kısmet artık
Burcudunya Ruzgarperisi oyle dusunme canım bak be 2 defa gittim kan testi verdim ikiside negatif cikti adetim 1 gün cekti idrar testi yaptım hemen pozitif cikti
Ruzgarperisi Burcudunya canim ama geçen ayda 2 gün geciktim ama adet oldum. Normalde 28 gundebir olurum.. 6 ay önce 2.ci kurtajimi oldum. O zamandan beri korunduk.2 ay önce bıraktım.gecen ayda olmadı.bu ayda galiba olmayacak.
Ruzgarperisi Burcudunya biraz haraket edince yurunce beyaz akıntım oluyor.arada biraz belim ağrıdı.bide dudagimin kenarında sivilce çıktı. Normalde adete yakın hiç çıkmazdı
minikcivcivim Ruzgarperisi Canım belirti aramak doğru değil bence bende de belirti hic yok gebeliğimi ogrendigimden beri hiç durmadım yatmadım sürekli iş yaptım ama hiç belim.agrimadi ya da şuan yüzümde sivilce çıkmadı bünyeden bünyeye değişiyor böyle şeyler 🙏 umarım vardır Bazen biz kadınlar belirtileri psikolojik olarak olmasada varmış gibi algılıyoruz Adet günümü bekle bakayım 🌸