minikcivcivim Nurasl kaç cıktı canim benin ki gibi mi gebeliğin var mı bu arada Evet canim saha bugün öğrendik kan da inşallah sorunsuz ilerler 🙏❤
Nurasl minikcivcivim bol eritrosit bol bakteri şekilde yazıyor bende canım evet var canım 36 haftalık oluyoruz yarın inşallah 🙈
minikcivcivim Nurasl ama yine de Yarın gidicem doktora belki ilaç verir kullanmam gerekirse kullanayim geçer bari canim ama ben antibiyotik kullanamıyorum kullanınca zaten enfeksiyon oluyor ne yapicam acaba ya
Nurasl minikcivcivim yeni oldu canım benim daha dün başladım antibiyotiğe doktorun daha iyi bilir bebek ve senin için en iyisini
Ruzgarperisi minikcivcivim selam Yildizcim .nasılsın . Ben yaptım test hicbisey çıkmadı. Bu ayda olmadı..
minikcivcivim Ruzgarperisi yaa hayırlısı olsun canim ne diyeyim ki ama üzülme belki geç döllenme olur
Uza Bfduam tabii ki öncelikle doktora gidip tedavi olmanız lazım gerekli. Evde yapabilecekleriniz ise bol su içmek iç çamaşırınızı pamuklu tercih edin ve günlük değiştirin
minikcivcivim Bfduam ya hiç deme canim 💕🙏 çok şükür kan da gördük şükür darısı tüm isteyenlere inşallah 🌸🙏🙏🙏❤❤
EsrSvm minikcivcivim Gözünaydın canım benim ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️
minikcivcivim EsrSvm amin canim çoook teşekkür ederim 🙏💕biraz geç gördüm kusura bakma 🙏 darısı tüm isteyenlere olsun inşallah canim 🙏🙏💕
Bfduam Uza teşekkür ederim. Sizin testlerle oldukça mesainiz oluyor, adet gününe yakın (bir, iki gün önce) negatif olup, adet geçiminde pozitif olanların oranı az mı?
Melek_moms minikcivcivim canım gebelik için diye belirtin mi kan ve idrar tahlili bu kan sayımına bakılmış ….
nisan-23 minikcivcivim Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin. Rabbim tez zamanda bizde nasip etsin inşaAllah
Ruzgarperisi minikcivcivim kısmet artık canim.zaten moralimde bozuktu.olmadi kendi ülkemizde doktora giderim. Hayra alamet değil bu belkide bir daha hamile kalamiycam. 3 kere üst üste bebek düşürmek kürtaj olmak kolay değil .etrafımda o kadar kem gözlüler varki .Allah onları bildiyi gibi yapsın.dertlerine derman bulunmasın.benim hamile kalmamı .bebeklerimi bana çok gördüler. inşallah onlara hiç nasip olmaz.