minikcivcivim Kızlar gebelik için sabah kan ve ıdrar verdim https://imgyukle.com/i/LGFQHq anlamadım bunlar nedir
EsrSvm minikcivcivim Kuzum tam kan sayımına bakmışlar.Gebelik yok içinde , henüz çıkmamış testin.Bir kaç saat sonra tekrar bak sonuçlarına.
vuslatim34 minikcivcivim oda çıkar akşma yarına kalmıyor canım. Kanda birşey yok ama idrarında enfeksiyon çok fazla. Sen bol su içmeye başla.
Melek_moms minikcivcivim canım gebelik için diye belirtin mi kan ve idrar tahlili bu kan sayımına bakılmış ….
minikcivcivim Kızlar şimdi aradim sağlık ocağıni beya yarın çıkar dedi bunlar biraz daha erken çıkıyor dediler yani daha belki değil 😞
2minikannesi minikcivcivim canım onlar hep ertesi gün çıkar diyo ama ben sabah verince öğleden sonra 3 gibi falan çıkardı sürekli bak İnşAllah hayırlı güzel haberler alırsın 🥰🥰🥰
EsrSvm minikcivcivim Korkma canım benim.Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor testler.Mübarek gecede öğreniceksin inşaallah sonucunu.Azcık daha sabır ;)
minikcivcivim Sermec27 bilmiyorum ki balim ya 😞 şuan modül çok düşük onu anlamıyorum ee neden o zaman idrar aldılar eğer idrarda öğrenmiyorsak
Yetgineslihan minikcivcivim ben laborantım canım hemogram istemiş yani tam kan sayımı. Bhcg değerin henüz çıkmamış o geç çıkıyor Bi kaç saat sonra tekrar bakmalısın
Elbet-birgun-kavusacagiz minikcivcivim canm beta gec cikar idrar almislarki enfeksiyon vs. Varmi diye detayli bakmak icin beta kanda bakiliyo oda gec cikiyo. Bunun icin moralini bozma Saglik ocagi biraz sisteme gec dusuyo beta gece 12 falan gibi bak
vuslatim34 minikcivcivim canım sen zaten gebesin 😅 ama bi sıkıntı olmaz abimin eşininde ilk verdiği tahliller böyledi kese bile görünmedi doktoru bol su iç dedi keseye görmeye gittiğinde tekrar baktırdı enfeksiyon geçmişti
minikcivcivim Elbet-birgun-kavusacagiz bakıcam da canim enfeksiyon var denildi şimdi araştırdım enfeksiyon dolayısıyla gebelik testi yanlış sonuç verirmiş
Elbet-birgun-kavusacagiz minikcivcivim vercegini dusunmuyorum betaya kandan bakiyolar kan sonucunu bekle sen bi rahatla