Fatma7666 Hatice1907 Benim iki gün geçti yaptım ilk sabah idrarıyla silik çıktı kan testi verdim tam öğrendim 🥰
Nur000 Hatice1907 ilk gebeligimi adetten 4 gün once öğrendim. 2. De adete 1 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile.
MerveSglk95 Hatice1907 erken gebelik testinde reglme 6 gün vardı ögrenmıştım ikinci gebelikte regl günü yaptım ögrendim☺️
Hatice1907 Kimyon geçen gün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bugün yaptım bişey çıkmadı adetimede 6 gün var bekliyorum o zaman
Burcu4135 Hatice1907 senin icin cok erken daha ben 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.1 cıktı geciktikten 1 gün sonra 88 cıktı 6 gün cok erken belki gec döllenme vardır 1 gün geciksin direk kan tahlili yaptır idrarla ugrasma.
Kimyon Hatice1907 şuan çok erken beklemeyin bence. Ben akıntım çok arttığı için adete 2 gün kala test yapmıştım.
Kazeymerfat MerveSglk95 merhaba testiniz predüktör early miydi acaba ,benim de 5 gün var predüktör early yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı bir kaç kişi yanlış sonuç veriyor demiş ama emin olamadım ,
nnurguler Hatice1907 döllenmenin ne zaman olduğuna göre değişir. Ama silik çizgiyi bir kere gördüyseniz kan testi yaptırmakta fayda var derim. Çünkü sonrasında bir şey çıkmasa bile testin hatalı olmasından dolayı olabilir. Silik çizgi sonrası kan testi en güzeli
Hatice1907 Kimyon Bnde de kaşık ağrısı var akıntı biraz oluyor ilişki sırasında daha çok oluyor ı yüzden test yapmak istedim ilk gebeliğimde düşük yaptım o yüzden insan heyecanlanıyor 🙏🏻
Dilek-Can Hatice1907 Erken gebelik testi alın orda çıkıyor ben normal test almamıştim adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım çıktı adet olacakmışım gibi rahatsızdım dedim olurum ama olmadım sizde öyle bisey varmı
Hatice1907 Dilek-Can daha öncede hamileydim düşük yaptım o yüzden belirttiler adet gibi oluyor evet ama ben biraz tecrübe edindiğim için kasıklarım ağrıyor akıntım oluyor göğüslerimde ağrı yavaş yavaş başladı giderek artar bence adetime 5 gün kaldı 3 tane test yaptım hepsinde silik çıktı çok dikkatli bakılınca belli oluyor
Dilek-Can Hatice1907 normal testmi bunlar yoksa erken gebelik testimi erken gebelik testlerinde 2.çizgiler biraz daha net çıkıyor diğerine göre bence onu bi deneyin
Hatice1907 Dilek-Can Normal hamilelik testi eczaneden öyle aldım erken gebelik testini de deniycem teşekkür ederim