Gulsummyuksel Biyolog-anne ben hareketlerini hissediyorum ama döndüğünü anlamıyorum bugun olağandan daha fazla hareketliydi ama hayırlısı artık hakkımızda sağ salim kucağımıza alalımda doğum şekli artık önemli değil 😌
Biyolog-anne Gulsummyuksel kesinlikle sağ sağlim gelsinlerde 🤲🏻🤲🏻 Özellikle sırtı ve kafası sert ya hafifçe bastırarak karnıma dokunduğumda fark edilebiliyor. Önceden tamamen sol tarafıma toplanıyordu. Şimdi sağ tarafa doğru yan yattı.
Gulsummyuksel Biyolog-anne sürekli sert karnım sadece arada bacak kol hissediyorum. Birde doktorum böyle kalırsa çok fazla kilo alamayacağını söyledi sizede öyle birşey söyledimi ? Şu anda 2500 kilosu max 3000 olur dedi.
Ceylanya Mahirissmoms 35+1 martın 23 gibi gözüküyordu ama dün sancılarım vardı gittim çatı muaynesi yapıldı yumuşama başlamış 2 haftaya gelir dedi ebemiz bakalım
Biyolog-anne Gulsummyuksel kg ile ilgili bir şey demedi doktorum haftasıyla uyumluymuş sadece suyumuz üst sınırda. Pazartesi tekrar kontrolümüz var bakalım, neler diyecek