asenatrk Mahirissmoms doktor 27 mart dedi ama sanmıyorum o kadar bekliceğini 🤦🏼♀️ Şimdiden aşırı sancılarım var çünkü
Gulsummyuksel Biyolog-anne aynısıyız gerçekten en son detaylıda yüzünü gördük. 32 haftada karın sertliğinden dolayı nst bağlandım ama daha sonrasında gerek duymadı sırtı dışa dönük anladıkki ondan dolayı sertlik var organlarımla oynuyor resmen canım yanıyor ama napalım bizimkinin hiççç dönmeye niyeti yok. Pilates falan başlayacağız bakalım bir umut
Biyolog-anne Gulsummyuksel çok şükür bizimki boş yerlere vuruyor canımı yakmıyor sağolsun. Egzersiz vermişti doktorum birde karnımın alt kısmına sıcak su torbası koyabileceğimi söylemişti. Yanlış hissetmiyorsam bizimki dün geceden beri dönmeye çalışıyor inşallah dönerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Vilmavebambam Psydn ne güzel😃 fena değil ama koltuktan tek başıma kalkmak, geceleri tuvalete kalkmak, uyumak, aksam yemeği fazla kaçırırsam karnımın sertleşmesi falan zorluyor. Sen de durumlar nasıl?
Psydn Vilmavebambam aynı geceleri kalkmaktan çok yoruldum şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım son ayım da yaşamaya başladım midem sürekli kötü şiş birşey azıcık fazla yiyim şişiyorum cinsiyeti ne?
Vilmavebambam Psydn erken gelebileceğini neye göre söyledi? Benim doktor genelde 10 gün öncesi ya da 10 gün sonrası gelebilir gibi yuvarlak bir tarih veriyor
Psydn Vilmavebambam erken doğum riskim vardı geçen hafta ciğer geliştirici vurdu nst falan yaptılar sancım yok 1 cm açılmam vardı progestana başladım bu hafta gittiğim de 10 gün daha gelmez rahattız dedi enfeksiyon varmış ilaç verdi onu kullanıyorum
Gulsum1205 Mahirissmoms 25 Mart gözüküyor ama 33 de beri sanclar var bnm ilk erken gelmişti sanırım buda sabirsiz 35 dolmak üzere 37 38 görsek bi
Vilmavebambam Psydn kız 💓 seninkinin cinsiyeti ne? Mide siskinligine yeşil elma ve soda cidden iyi geliyor. Bir de demir hapı beni mahvediyormus şişkinlik ve kabız konusunda. Bıraktım rahatladım ama değerlerim ne alemde bilmiyorum.
Vilmavebambam Psydn çok geçmiş olsun, gönlünü ferah tut. Erken gelse bile kritik süreci atlattı zaten. Seninle birebir aynı durumda olan arkadaşım 40. Haftada doğu yaptı. Her şey gönlünce olsun🙏
Psydn Vilmavebambam benim de kız yeşil elmayı bilmiyordum denicem soda bende içiyorum belki bana da Demir hapı ağır geliyor olabilir sabah aç karnına içiyorum bende
seday93 Mahirissmoms aaaaay çok heyecanlıyımmm kızlar son 34 gün 🙈 nasıl bu günlere geldik mart anneleri 🥰 Ya ben sanki bu kadar az gün kalınca hemen doğurucam gibi hissediyorum. 25 mart normal doğum sezeryan olursa 10 mart ama daha doğum şeklim belli değil 35. haftamdayım biraz uyumakta zorlanıyorum reflü ve karnım büyüdü 🙈
Psydn Vilmavebambam teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın kızını ❤️🎈🥰
Annesinin_Busesi Kızlar sağ bacak aram iki gündür cok agrıyor yatarken falan baskı var acaba sizde de oluyor mu mart anneleri de neden oluyor acaba🤰
Gulsummyuksel Biyolog-anne ben hareketlerini hissediyorum ama döndüğünü anlamıyorum bugun olağandan daha fazla hareketliydi ama hayırlısı artık hakkımızda sağ salim kucağımıza alalımda doğum şekli artık önemli değil 😌