Dilaraksknclk merhaba bende 10 yașımdan beri epilepsi hastasıyım.İlaç kullanıyorum. Ben 21 yaşında evlendim.21 yașında hamile kaldım.21 yașında da doğum yaptım.Hamileyken 4-5 kez nöbet geçirdim.Ailem çok korktu. Ama ben kendime her zaman şunu söyledim “sen hasta değilsin,sen gayet iyisin,herşey yolunda ve sen çok mutlusun” bu şekilde kendimi teselli ettim.Çünkü biliyordum; eğer stres yaparsam benden önce bebeğim zarar görecekti. Bu yüzden hep bebeğimi düşündüm. Hamileliğim sırasında çok sık hastaneye yattım. Ama yine de moralimi bozmadım.Doğum zamanı içeri alıp beklettiler beni.Birazdan doğuma alıcaz dediler. O sırada heyecandan olsa gerek sıçramalarım arttı. Hemşireye söyledim ama sürekli bekleyin dedi, önemsemedi.Sedyede ayaklarım yere basacak şekilde oturuyordum.Tabii sonra olan olmuş. Epilepsi nöbeti geçirmişim.Karnımın üzerine, suratım yere çarparak yere yapıșmıșım.Gözümü bi açtım her tarafımda kablolar,serumlar,her tarafım mosmor.Ama hepsine rağmen çok şükür kızım sağ sağlim doğdu. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim.Çok şükür şu ana kadar hiç sıçramam,nöbetim,bayılmam olmadı. Doktorum da iyi olduğum için ilaçlarımı da azalttı. Șu an çok şükür hiç bir sıkıntım yok.İnşallah da bir daha hiç olmaz.Ama benden sana bi tavsiye canım;kendi moralini kendin ver kendine.Bak sana doğumdan sonraki resimlerimi de atayım bak