1Anne2Bebek1Kopek canm beni o şeklde daha muayene etmedi dr tehlikeli dedi çatını ultr ölçtüm dedi. kafası senden çıkar dedi şuan rahmn olması gereken kalnlkta rahim ağzın demşti kaç cm bilmyrm 6 aylkken rahm ağzım 44 mm di. Şuan düştü mü ne oldu bilmyrm yarn gidince soruyum incelme var mı rahm ağzımda diye .
Eğitim araştırma hastanesş olnca çatı muayenesini kanama olamdı müddetçe elle yapmıyrlar ultrason ile bakıyrla olduki rahim ağzına zarr verriz diye dr öyle dedi bana .ben çatı muayenesi ne zaman olcak dedmilkndede doğumda yapmşlardı bundada doğumda dediler.
Ultr da ölçsün bakalm rahm ağzımı yarn soruyumda.
İlk kızımda nişan gelmşti 37+6 da
Böyle tıpa gibi sert haff turunculu gibi pembelü gibi leke vardı dr ondn sonra bakmşlardı ultr ile kapalıydı o zaman da bile 1 hafta nişan gelsede doğurmadan bekleyen var demşlerdi. Kanaman yada suyun grlmezse sancın istikrarlı düzenli olursa son ana dek dayanamıycanı hissettiğin ana dek evde çek sancını dayanamıycanı anladıpında gel hastaneye ama suyun kanaman vs gelrse sancı olmasada hemen gel demişlerdi ilk gebeliğimde . Nişandan sonra ertesi güne doğurmuştum.
Bunu bilemyrm çatı muayenesi yapmadıalr ultr dan baktılar açıklık yok demşlerdş geçen hafta
Sabah adet ağrısı gibi bi ağrı olmştu ama geçti yalancı sancıydı sanrm