ikincimucizemmmm Suni sancı eğer açılma Yoksa tam bir felaket olabiliyor
benim kuzenim Doktor olduğu halde açılması 2 santimdir suni sancı verdiler zorla yaptılar hastanede ve sezeryana aldılar başarısız oldu çünkü 2cm açıkken bir fayda etmedi
ama benim 8 santim açılmam varken Dokunamadığım için korktum bir an ve sancım birden gitti Korkunca Bir de iğnenin alt tarafına iğne yaptılar Hani dikiş sırasında ya da bir yırtılma sırasında acı çekmem dikiş atarken vesaire diye ondan kaynaklı vajina bölgem tamamen uyuşuk tu
Ikıyordum ama o bölgem yani vajina bölgem uyuşuk olduğu için bebeğin gelip gelmediğini ıkınıp ıkınmadığımı anlayamadığım dan korktum ve sancım gitti
Ve bana hemen Suni sancı verdiler damar yoluyla böyle bir tüp gibi bir şeyde bir şeyler koklattılar
Seben Normalde ne kadar sancı hissediyorsan yine o kadar sancı hissettim Suni sancı da yani doktorun da bana söylediği buydu Normalde zaten en fazla ne kadar Tanrı hissedersen suni sancıda da zaten o kadarını alırsın hissedersin demişti ki dediği gibi de doğruymuş Yani normalde ne kadar sancım varsa sancım gittikten sonra Suni sancı verdiklerinde de o kadar sancı hissettim ama avantajım Şöyle ki benim açılmam vardı yani 8 santim açıldıktan sonra verdiler bana
Tabii ki 2 santim açıkken Suni sancı verirlerse bebek çıkmaya çalıştıkça çıkamadık ça Rahim kasıl dıkça tabii ki Belki de daha fazla ağrı hissedilebilir
İnşallah hemen doğum yaparım kızım var çünkü küçük onu ben Siz çok fazla oyala ya bileklerini sanmıyorum çok ızdırap çeker diye korkuyorum ama bir yandan da kardeşime ne zaman çağıracağım mı bilemiyorum Hani 3-4 saatte hemen doğum yapan verirsem senin fazla doğum yaptıktan sonra yanımda olabilir doğum yaparken çocuğuma bak ama ya bilir oyunlar çok kafam karışık hakimlik stajı yapıyor ve izin alması çok zor yani şimdi çağırsam 40′a kadar bekler miyim acaba bilemiyorum ilk kızım 38 haftaya girer girmez doğum yaptım bu da şu an 38′e yeni girdim