Smyy00 tatlissannee gerçi bizim taşınma durumumuz olabilir siz taşınmayacaksanız şimdiden odası kurulabilir
Bsmlh Metehan_ve_annesi 40 haftaya göre 93 benımde ama sezeryan olduğu için 38+4 de alacaktı o zaman kalan 81 ama suyumuz az dayanırsa 36+3 alacak 71 suan
GmzAykn Metehan_ve_annesi ilkim sezeryandı gayet memnundum yine sezeryan olur bende boğa burcundan çıkmadan inşallah istiyorum bayramın hemen ertesi😇
Metehan_ve_annesi GmzAykn ben de boğa burcuyum. Hep hayalimdi bebeğimin boğa burcu olması. Benimki de boğa olur inşallah. Sağlıcakla gelsinler🥰
Semanur21 Metehan_ve_annesi bizimde 79 gün kaldı benim mayısın ilk haftası doktorun dediği tarif 8 mayıs gününde doğarsa oğlum kadir gecesinde dünyaya gelmiş olacak 🥰
Metehan_ve_annesi Semanur21 yaa ne güzel bir günde doğmuş olacak ben de 31 sene önce 3 Mayıs’ta kadir gecesinde doğmuşum😊 sağlıkla gelsin inşallah🥰
Metehan_ve_annesi Smyy00 3. Trimester beni korkutuyor zaman çabuk geçer inşallah. Sağlıcakla gelsin minişler🥰
18092019ib 38tk38 bnm ikinci gebeliğim olduğu için çoğu şeyi kızımda almıştım beşik vs sadece oğlana kıyafet aldım . bnm eksiklerim var