mercimeginanne ilaydarabiaoz 5+4 te alttan zorla göründü bence erken daha strese sokma kendini haftaya görürsün hayırlısıyla
Yeppudaa ilaydarabiaoz canım benim 6 Co haftamda gördü doktor birde bana çok küçük olduğunu söyledi .yani zor gördü . Üzülme betahcg yüksekse göreceksin inşallah
Pamugunannesi1 ilaydarabiaoz Geç döllenme olmuş olabilir bir daha ki kontrolünüzde gözükür içinizi ferah tutun 🙏🏻
EmineYavuzhan1 ilaydarabiaoz 2 şişe su içseydin canım idrara sıkışık olunca belli oluyor benimde 5 haftalıkken gözükmedi bol su meyve suyu içtim sonra gözüktü 😂😂
ikiponcik_annesi Ben adetim geçti diye gittim beta hcg 3800 lerde çıktığı halde 2 hafta sonra gel kese gözükmez dedi iki hafta sonra gittim 7 haftalıktı göründü hemen bozma moralini ilerleyen zamanlarda görünür inşallah🙏
Pamugunannesi1 ilaydarabiaoz Bende öyle gittim gözükmedi sonraki kontrolümde gözüktü olabiliyor böyle şeyler
_Ftma_ ilaydarabiaoz gec döllenme olmustur kendini stresse sokma canim 1 2 hafta sonra tekrar git bendede gec döllenme oldu
_Ftma_ ilaydarabiaoz o degerleri anlamiyorum canim ben yurt disinda yasiyorum burda doktoru arayip diyorsun test yaptim positiv cikti oda diyor 6 hafta sonra gel beni cagirdiginda 9 haftalik olmam gerekiyordu ama 6+6 cikti ultrasonda
Tgce_c Beta Hcg değerin 2000-2500 ise alttan muayene ile görülebilir karından görünmesi için daha yüksek olması gerekiyo .