Defneprensesannesi 31+1 den selamlar kızlar bi benim mi başım hergun agryor gozlerim yanıyor agrı kesicide icmek istemiyorum vücudum alışmasın diye 🙄 kafamı kaldırıcak halim yok kac gundur
Yeppudaa Defneprensesannesi canım bir tane parol al yada acile git serum taksinlar zaten hamilesin parol veriyorlar .
Busra3509 Defneprensesannesi 23 haftalık hamileyim Benim de geçmeyen şiddetli baş Ağrılarım var Gece uykudan bile uyanıyorum Bir de sallantı hissi var bende deprem oluyor gibi başım sallanıyor ağrıdığı zaman
2numarasusam Defneprensesannesi sanırım bu aralar genel sorunumuz bu baş ağrısı 🤦🏻♀️ annem hep taze nane yaprağı kokla der
Armindia Defneprensesannesi Eşarbı katlayıp patatesi soyup dilimleyip koyun onuda alnınıza gelicek şekilde esarbi kafanıza bağlayın. Yarim saatte atesi alıp ağrıyı geçiriyor. Yani bende ise yarıyor inşallah sizede yarar alternatif tıp 😃
Defneprensesannesi Busra3509 aynen o bende de var hatta gecen gun deprem oldu soylemedim dedim ben sallanıyorumdur gercekten de deprem oluyormuş ayakta durdugum zaman oyle bi sallanıyorum ki baş agrım da kulaklarıma fln vuruyor gozlerime 😭
Busra3509 Defneprensesannesi Ben de öyle Sürekli deprem oluyor zannediyorum Hatta uykuda bile Sallanıyorum başım sürekli sallantı halinde deprem hissi var
Srcozlm17 Kızlar bende 24.haftamdayım su 2 günden beri baş agrım göz yanmam ve halsizim bazen bayılıcak gibi oluyorum başım dönüyor sanki arabaya binersin gider ya sanki öyle gidiyorum gibi neden böyle acaba 🤦♀️
Defneprensesannesi Srcozlm17 vallahi bi bilsek hani bi soz vardır ya kelin caresi olsa kendi kafasına sürer diye doktor randevum yakın olsa sorardım ama daha 1 ay var😭
Busra3509 Defneprensesannesi baş ağrıları baş dönmeleri normal dedi Bir de ben hamile kalmadan önce zaten migren ilaçları kullanıyordum Hamile kalınca kesmek zorunda kaldım internetten biraz araştırdım 6 aydan sonra baş ağrıları baş dönmeleri çok oluyormuş. Çok acayip bir şey aniden Gözlerim kararıyor kulağımda bir çınlama oluyor bazen de baş ağrısı tuttuğu zaman sanki kafama birisi yumruk atmış gibi biri beni itiyor gibi sallantı oluyor
Srcozlm17 Busra3509 bende de var canım onlar doktor banada öyle söyledi ama su 2 günden beri çok rahatsız ediyor benide
Defneprensesannesi Busra3509 caresi yokmuymuş ya normalde illa bi ilac fln verirdi bende de var migren rabbim yardımcımız olsun😭
Busra3509 Srcozlm17 aniden kafama birisi vuruyor gibi itiliorum sallanıyormmm 😟😟😟 sizindemi öyle. Bas agrısı ayrı dert. Sallanma hissi ap ayrı deprem gibi