AskerininYareni Kayserideyim ama oraya hiç gitmedim şimdi şehir hastanesi özel gibi olmuş inşallah orda düşünüyorum uoksa sana tavsıyem medical palace mustfa oğuz yılmaz çook ilk oglumu onda dogurdum şuan ona gıdıyorum
Mnssss AskerininYareni Mustafa Bey’in doğum ücreti ne kadar bu yıl biliyor musunuz o da çok iyi bir doktor herkes övüyor
Gamze-gmz AskerininYareni yok canim doktorumdan memnunum hastaneden de dogum ucretini sormeyi unutmusum merak ettim o yuzden sordum
Gamze-gmz Mnssss yaa gercekten mi aynur simur a gidiyorum bende sormayi unutmusum 5 bin frlan dediler kafam karisti
AskerininYareni Mnssss onu bende öğrenecegim inşallah bu gittiğimde 1 hafta sonra gidecegim o xamna soracagım benım yaptıgım zaman 4 yıl oldu 1250 yapmıstım sezeryan
Mnssss AskerininYareni evet 6 ay önce arkadaşlarım onda yaptı 3000 TL idi içinde oda süslemesi albümü de vardı cnm
AskerininYareni Mnssss bende süsleme ve albüm yoktu albüme 1000 tl demişlerdi o zaman sadece doğumda 2000 civarıdır
Mnssss Esss58 direk doğum ücreti ne diye sorduk canm öyle söyledi hiç aklıma gelmedi sezeryan olursa fiyat ne olur demek
Mnssss Gamze-gmz çok demişler canm ya doktordan doktora değişiyor demek ki ama Züleyha hoca da çok iyi Aynur hoca da çok iyi diyorlar aynı olması lazm bence
Ebruuka 4000 normalde kontrollü gebeye 3500 ben kontrollü gebeyim başından beri zemine şengüle gidiyorum ve çok memnunum içinde lohusa şerbeti var . Hastane 10 li çıkış seti veriyor ve anneye fön çekiyor