limonluchescake halitefe yok bitanem alabiliyormusuz işte. Şirket dediğim ismi sirket geçiyor 😂 yoksa aklınıza koca şirket sahibiyim gibi gelmesin. Beslenme ve diyet kliniğim var kendi çapımda 😁😁
gmzcvk limonluchescake merhaba, ben calisabilir raporu alirken sormustum biz direkt sgk ya bildiriyoruz ama isyeriniz isterse bu verdigim rapor kagidini verebilirsiniz demisti, 170i arayip adiniza islenmis mi rapor ogrenebilirsiniz ☺️
limonluchescake halitefe lireratürde şirket geciyor ya 😂 neyse kandil günü şirket dedik, inşallah amin🤣🤣❤️🙏🏻
tugba9293 halitefe bu rapor parası tam olarak ne oluyor? raporlu oldugumuz sürecte maaşımızdan hesaplanmıyor mu alacagımız para ? dogumdan sonra da 8 hafta raporlu olacagımız için merak ettim
halitefe tugba9293 doğum öncesi ve doğum sonrası 8+8 haftalık sürede maaş alamadığımız için SGK rapordan önceki son 3 aydaki maaşınızın ⅔ ünü size ödüyor rapor parası olarak geçiyor tam ismi geçici iş göremezlik ödeneği aslında
mommy_bee Bende serbest çalışanım bagkur ödüyorum. Calisamaz raporu ve dogum belgesini muhasebeciye verecegimi ogrenmis oldum. Ama dogum parasi alabiliyor mu bagkurlu olanlar onu anlayamadım.