limonluchescake Merhabalar. Bağkur lu işverenim. 32. Haftamda calısamaz raporu aldim doktorumdan. Simdi ne yapmam gerekiyor, nereye vermeli veya bildirim yapmalıyim?? bilen varsa çok sevinirim.
ikincimucizemmmm limonluchescake merhaba muhasebecinize vermeniz yeterli olacaktır o zaten gerekli yerlere bildiriyor
Mmhtpmhmt04 limonluchescake muhasebecinize vericeksiniz o sisteme işleyecek doğumdan sonra da hasteneden doğum raporu alıp vericeksiniz muhasebeniz yine işleyecek siz götürdüğünuzde sgk nin yapacağını sanmıyorum çünkü sizin muhasebeciniz var yinede 170 i arayıp sorabilirsiniz
Aslihakoglu limonluchescake sizdemj bağkur yatiriyosunuz benimde iş yerim var bende haftaya Alicam rapor peki ücret odiyceklermi bize benim muhasebeciler biraz ilgilenmek mi istemiyo ne deli ediyo beni
limonluchescake Ylmblz muhasebecimle cok anlasamadik son zamanlarda. Kendim vereyim dedim, sgk ya mı vermeliyim
Babyaren Ben çalışabilir raporu almıştım muhasebeye verdik. Çalışamaz raporunuda bana getirin dedi :)
Ylmblz limonluchescake evet, sgk ya görürseniz sisteme işlerler.bir örneğini de fotokopi olarak isteyin sizde kalsın. 170 arayıp önden bilgi de alabilirsiniz
limonluchescake Aslihakoglu evet ilgilenmiyor muhasebeciler ya. Ben de sinir oldum. Evet bagkur odüyorum kuzum
halitefe limonluchescake şirket ortağıysanız rapor parası alamazsınız ama her halükarda raporu muhasebeciniz sisteme girecek
tugba9293 halitefe bu rapor parası tam olarak ne oluyor? raporlu oldugumuz sürecte maaşımızdan hesaplanmıyor mu alacagımız para ? dogumdan sonra da 8 hafta raporlu olacagımız için merak ettim
limonluchescake halitefe yok bitanem alabiliyormusuz işte. Şirket dediğim ismi sirket geçiyor 😂 yoksa aklınıza koca şirket sahibiyim gibi gelmesin. Beslenme ve diyet kliniğim var kendi çapımda 😁😁