bebisini-bekliyor Samsunda özellerin fiyatları cok abarttılar habire zam geliyor gecen seneden bu zamana bayagı arttı bızım zamanımıza kadar daha da artar 😪 dogum 4 te olsa tahlil muayene derken 5 6 bini rahat buluyor alıstık doktora da mecbur devam ediyoruz 😊
bebisini-bekliyor Damla55Defne bende 2 liyi yaptırdım o 100 liraydı detaylı ultrason için 500 dediler zamanı gelince fakulte de yaptırcam 😅 en azından o tarz seylere vermemeye calısıyorum 😊
Buseumut2011 Damla55Defne bide 30.haftadan sonra muayeneler biraz daha kısalıyo benimde 28e kadar hep uzun uzun sürüyodu doktorum anlatıyodu tek tek herşeyi çok şükür bebeğimde de bi problem yok sonra artık bebek büyüdükçe bütün olarak görülemiyo doktorlar genel olarak bize yüz görüntüsü alabiliyorsa onu göstermeye çalışıyolar gerisini onlar kontrol ediyo bakarken ama senin genel olarak kısa sürdüyse hep doktor değişikliği düşünebilirsin
Bebegimgeliyo Sermec27 epidural falan dahilmi bende samsunda doğurmak istiyorum da suan görev için doğudayız
Eegurefeoglu EbruMeva devlette erol yazar var şimdiye kadar özelde gittiğiniz doktorlardan bile iyidir kendisi hem tatlı dillidir hem de sonsuz güvenebileceğiniz bir hekimdir ☺️
EbruMeva Eegurefeoglu tesekkur ederim onu da denerim bu gidişle doğurana kadar bir doktor bulamicam sanirim 😄
Eegurefeoglu Damla55Defne devlette Erol Yazar’ı şiddetle öneriyorum kendisi hem çok tatlı dilli işini seven biri hem de sonuna kadar hiç tereddüt etmeden güvenebileceğiniz bir hekim gayet ilgili bence devlete gitmeyi düşünüyorsanız bir araştırın ☺️
Eegurefeoglu EbruMeva erol yazarı denerseniz ben tekrardan değiştireceğinizi düşünmüyorum ☺️ O kadar eminim tabii sizin tercihiniz 😅
Eegurefeoglu EbruMeva ben sinoptayım ama uzun yıllardır tanırız kendisini ailecek annemin de doktoruydu zamanında şimdi samsunda tabii samsunda olduğunu öğrenince buradaki doktorumdan tereddüt ettiğimde oraya gelmeyi bile düşündüm öyle diyim size ☺️
Mhnds Bende medicalparkta merve cavıldağa gidiyorum ama epidural o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum spinal doğumda fark ediyor mu acaba
samsunlu55 milena11 doğum ücretine doğumdan önceki ve sonraki testler oda ücreti , bebek ilk muayenesi dahil mi biliyor musunuz
milena11 samsunlu55 detaylı usg 2 li 3 lü test dahil değil onun dışında herşey dahil oda ücreti standart oda eğer suit isterseniz fakını alıyorlar tabi.
samsunlu55 milena11 2 li ve 3 lu testler değilde istenen tahliller oluyormuş once ve sonra bazı yerler bunları fiyata dahil etmeyip işlem yapılırken istiyormuş
milena11 samsunlu55 yok normal tahliller dahil ben kendimde hemşireyim zaten baska isteyebilicekleri test yok
samsunlu55 milena11 o zman fiyat olarak en uygun yer Anadolu hastanesi sanirim yardimci oldugun icin teşekkür ederim.