Agnes canım çok geçmiş olsun kalpte parlaklık benim de var 30 oldu halen gitmedi nifty test yaptık temiz. Doktorum önemsemedi bile ama söyledi çok ağladım ben ama söylemem gerekir dedi.. Belki seninki de önemsemedi ama sana söylemesi gerekirdi hakkın senin bu.. insan çok tedirgin oluyor ama ikilin temizse, detaylıda ekstra başka şeyler yoksa tek başına bunlar yeterli değilmiş yani her yerde öyle yazıyor internette , biz başka arkadaşlarla konuştuk burada test yaptırdı mesela onlar da , onların da temiz geldi. İnş inş canım sağlıklıdır bebeklerimiz🙏 doğuma az kalmış daha fazla stres etme kendini elde değil çok çok iyi anlıyorum ama doktorun kimse onun bu yaptığı bence suç bile olabilir. Detaylı için sana verdiği cevap bile art niyetli bence.. Hele doğunca göreceğiz lafı çok ağır, vicdansız.. Ama bak ikilin temiz çıkmış ki ikili güvenirliği iyi bir test diyorlar sonra burun kemiği, ense vs iyi diyorsun.. Yoktur inş bir şeyi bebeğinin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🙏🙏 Başka birkaç doktora da sonuçlarını göster istersen ya da istersen nifty yaptır için rahatlar belki diye söylüyorum.. İstanbuldaysan tanınmış perinatologlar var onlara da gösterebilirsin sonuçlarını, belki rahatlarsın biraz..