Essuu 28 haftalığım Lierac çatlak önleyici krem kullanmama rağmen göbeğim, göbeğimin kenarları, bacaklarım hep çatladı . Okadar da dikkat ettim sözde , yine de çatlaklarım oluştu neden acaba😣 benim gibi krem kullandığı halde çatlak oluşumu olan var mı
Mavi87 Essuu hindistan cevizi yağı kullan ama her tuvalete girdiğinde karnını açıyorsunya her defasında sür. Sıkça nemlendir kurumasına izin verme cildinin
nurum16 Essuu bende aynı kremi kullandım bende de hiç etkisi olmadı çatladı şimdi Hindistan cevizi yağ kullanıyorum çatlaklar sönükleşmeye başladı
Minnaktospik Essuu canım ben lierac aldim bi ara kaskatı ediyor vücudu diye kullanmayi kestim açıkçası o yapış yapış jel hissi beni çok rahatsiz edip kaşındırıyordu, doktorum illa kullan devam et yarari olcak dedi diye kullandim 1 2 hafta dayandim ama suan kesinlikle etkisi yok diyorum.. bacaklarim catladi.. bunu bırakıp sarı kantoron çiçeği yağı ve BEBAK marka acıbadem sütü her gece sürüp uyuyorum simdilik cok memnunun yenilerim olmadi eskiler de kayboluyor
Ozlem23 Essuu pek kremle alakalı bı durum değil sanırım bu kişiden kişiye degisiyo sanırım genetik birsey
Yesimmmmi Valalhi bin kere yazdım hangi krem kullanmanızı diye görmediniz galiba the body shop hawain kremini araştırmalrım sayesinde buldum fiyatı biraz pahalı ama helalı hoş olsun kremdir 2 gün memlendirme etkisi devam ediyor ve yumuşacık ediyor kesinlikle tavsiye ederim yağlarla bu kışta karın acık durmayın üstünüzde batıyor yazık günah o kadar
Yesimmmmi Essuu şuan iki bir ode kanpanyasında 350 gr baya buyuk kutusu kokusuda ayrı muthiş pişman olmassınız
Yesimmmmi Minnaktospik canımbwn 24 oldum ama bacaklar nasıl catlıyor onu anlamadım karın büyüyor catlar anlarımda bacak niye catlarki
iremelif Lierac bende de bi işe yaramadı aldığıma bin pişman oldum hiç çatlağım Yoktu ne zaman yap sürmeyi bırakıp bu kreme geçtim çatlaklarım olmaya başladı 💩
Minnaktospik Yesimmmmi kimisi kalçadan da kilo aliyor canim ödemin nerden çıkacağı belli olmuyor benim kalca ve basen kalinlasti bi de bel, karnimda bisey yok mesela hic
sibel20 Yesimmmmi benim de bacaklarda çatlama var, çok ödemim oluyor, üst iç bacakta çatlak izleri oluştu malesef
Asli09 34 +0 cok şükür hiç catlagım yok her gece bebek yargı sürüyorum yatarken ama genlerle de ilgili bi durum sanırım suan karnım taş gibi gerildi iyice 😑😑
Serpil-3 Valla ben de kullanıyorum ama bu sizin bedenimizle alakalı bişey ben ilk çocukta çatladım daha üç aylıkken başladı hemde öyle böyle değil zayıflayıncada buruş buruş kalıyor maalesef sonraki hamileliklerde eski çatlaklar açılıyor şimdilik başlamadı açılmalar ama başlayacak karı gerdirme ameliyatı düşünüyorum o derece yani
Tugba_0 Bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 36. Haftamdayım göbeğimin altında azıcık oluşmaya başladı ama benim annemdede var çatlak devam ediyorum gene sürmeye yağı en azından çok çatlamasın diye
Bktz Essuu bende lierac kullanıyorum ve 2 günde bir hatta bazen 4 günde bir 30 haftalığım hala çatlak yok biraz genetik birazda aldığımız kilo ile alakalı galiba kaç kilo aldınız