ElaNur01 25+4 bugün bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim normalde çok hareketli ama bugün hiç hissetmedim korkuyorum😞
Aygul01 ElaNur01 bu haftalarda cok düzensiz olur. Solunuza yada sağ tarafınıza yatın isterseniz. Şekerli bir şey yiyip. Bebekler tatlıya hareketlenirler 🌺
baskayaa ElaNur01 bazen siz bir iki gün önce veya gün içinde yorulduysaniz normalden farklı bı şekilde o yüzden de olabilir benim öyle oluyor genelde
Shurup ElaNur01 bende 26 haftalığım bugün hissedemedim hareketlerini aynı şekilde korkuyorum. Şuan aldım 1 paket çikolatayı yiyorum hem stresten hemde hareketlensin diye :(
Cyln34 Seniseni kizinda hep eksi mi yiyordun ve hemen gosterdimi 14+3 hamileyim ve bugun bana kiz dedi doktor ne gibi degisiklikler var sende
ElaNur01 Aygul01 şuan yiyorum uzandım bakalım dün belim ve karnım çok,ağrıdı çok sancim var di umarım kötü bir şey yok tur
baskayaa ElaNur01 evet aynı şeyi bugün bende yaşadım canım insanın saniye aklından bir suru şey geçiyo
Sinemm35 ElaNur01 onu rahatsiz edecek sekilde sallayin brn hissetmeyince onu yapiyordum ki hastanede de oyle yapiyorlar su için ve sirtiniza yastik koyup uzatın bu benim yaptigim umarim sizde de ise yarar
Mom084 ElaNur01 korkmayın Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin Sabah acile gidebilirsiniz Ama inşallah gerek kalmadan oynar bebiş Ters dönmüş olabilir belki o zaman daha az hissediliyor kasıklarda gibi Derinde gibi