Selenay3535 Mrveykt Bizde 38 hafta olduk 45 ile başladık şuan 67 kiloyum aldıkça alıyorum duramıyorum 🤭 bebiş 36 haftalıkken 2600 dü bakalım cuma günü herşey belli olucak ama çoooook ağrılarım var 😣
Mrveykt Selenay3535 MaşAllah bende 45 ile başladım 61 Kiloyum. Doğumdan sonra hızlı kilo veririz. Hayirlisi bendede cuma randevu bakalım nedicek doktor😊
Senmerve Esincoban ben hep türğdünçm gğnde neredesse 2 saate takın yürüyğş yapardım evdede boş dormazdım hep hareket halindeydim pilatea falanda yaptım 18. Haftadan sonra 33. Haftaya kadar ama açılma 2 cm den fazla olmadı
1prensesgeliyor Mrveykt 37+2 yim 12 kilo aldim toplamda. Nts de sancim çıktı fakat ben hissetmiyorum. Bi sıkıntı yok simdilik
Senmerve Esincoban onlsr içerde çok rahat sabret eninde sonunda alıcaksın kucagına son fğnlerinin tadını çıkar uyu uyuyabildiğin kadar
Selenay3535 Mrveykt Bende kolay veririm diye düşünüyorum benim birde hiç mide bulantım falan olmadı o yüzden çok kilo aldım inanın bırak 60 kiloyu 50 kiloyu bile görmemiştim 😂😂
Mervetosunn Mrveykt ay bilmiyorum ki tereddüt ettim herkes öyle deyince bakalım yakında gitçem inşallah
Elifyali Mrveykt 38 haftalik olduk cok şükür 🙏dogum pozisyonnda imi haftadr kizm hersy yolunda cok sukur bgn nts de sanci çıkmadı sabir, heyecan ve dua ile beklyrz prensesmi…. 3.100 kg rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin cumlemize 🙏
Mrveykt Selenay3535 aynen bende hiç 50 görmemişdim birde benim boyum kısa 1.50😂inşallah kolay doğum nasip olur🤲😊
Senmerve Esincoban 33 e kadar sadece plates yaptım yanlış anlasılmısım 38 de açılmam oldu oda 2 cnm ondan daha fazlası olmadı
Emire-09 Senmerve Bende 35 e kadar pilates yaptım yürüyüşle destekledim de aslında ama açılmam yokmuş henüz . Ama bebeğin kafası aşağıda baya yani artık özellikle yatmaya yakın yeme içme işleri bittiğinde baya vuruyor şiddetli🙈😂
Emire-09 Mervetosunn Ben oldum geçen haftamda açılma yok dedi korkutucu bir şey değil zaten hiç acımıyor merak etmeyin😊
Mervetosunn Emire-09 aa rahatlattınız beni teşekkür ederim geçmiş olsun size de sağlıklı güzel doğumlar 🥰
Pelincvrgn Kızlar bu çatı muaynesi kotu bişey mi herkes ı muaynenin biraz zor oldugunu söyluor hatta sezeryan tercıh etme sebebı oluyormuş o muayneden sonra
Emire-09 Pelincvrgn Hayır hiç zor değil ben 37. Haftada oldum çok korkarak gittim ama bu muydu milletin bu kadar korktuğu dedim🙈İlişki daha zordur öyle söyleyeyim size 😊Doktor zaten nefes al rahat ol diyor 2 sn geçmiyor muayene bitiyor😊