Mrveykt Kızlar bu Haftada olanlar nasılsıniz? Şikayetleriniz nelerdir? Kaç kilo aldınız şimdiye kadar.. Doğum belirtmeniz oldumu? Gelin sohbet edelim🥰😊
Ebruderya Mrveykt 37+2 canım totalde 12 kilo aldım bebişin kilosu 3100 doğum belirtim yok nst de sancım çıkmadı ama bebiş kanala girmiş doktor heran gelebilir dedi bilemiyorum 🐣🐣 artık beklemedeyiz ☺️Sizde durumlar nasıl
Bermel61 Mrveykt 37+6 dan selamlar nstde sancım çıkmıyor belime 1 haftadır hafif sancılar geliyor 2266 kiloydu oğluşum 37+0′ken Doğum pozisyonunu almıştı gelmesini bekliyorum daha bir işaret yok 🥰😅
Derin2021 Mrveykt bende 38+0 dayım şuanda ama yalancı sancılar hariç hiç bi belirtim yok sabırsızlıkla bekliyruz herkes gibi bizde 🙏🙏
Gebe10 Mrveykt bizde 37+5 teyiz. Bir yandan heyecan bir yandan korku sardı bu aralar. Kabızlık başıma bela ara ara beni mahvediyor . Çatı kemik ağrısı yaşıyoruz. Yalancı sancılar belli etmeye başladı kendisini iyice . Bakalım hakkımızda hayırlısı
Mrveykt Ebruderya Çok iyi önemli olan doğum kanala girmesi.. Gerisi gelir siz birseyler yapıyor musunuz açılma olsun diye? Ben şimdiden başlıcam 38 beklemek istedim.
Emire-09 Bende 38+0 oldum an itibariyle 😊Şu an iyi gidiyor şükür normal doğum için bekliyoruz🙈64 ile başladım 74 ile devam ediyorum doğurana kadar artık kaç olur bilmiyorum🙈😊 Bebiş geçen hafta 2900 dü çok iri bir bebek değil dedi doktorumuz 😊
Senmerve Emire-09 iri bebek normal doğumla kolay çıkmıyor ben 2860 doğurdum 4 saatte suni sancıyla kiloya takmayın dğnyaya gelşnce kilo alıyolar zatn şimdi 14 aylık 11 kilo
Ebruderya Mrveykt canım yerimde duramıyorum ki 😁 temizlik yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum münasebet oluyor oda doğum için faydalıymış bu şekilde
Nurov 38 baya zor geçti benim sürekli sancıyla, şimdi 40tayım tık yok valla bide yarım doğumum var çok heyecanlı😍
Emire-09 Benim doktorum 41 haftayı da beklerim ama sonra başlatırız doğumu dedi inşallah kendi sancılarımızla olur suniye gerek kalmaz🙏🏻
Mrveykt Emire-09 InşAllah cnm.. Sunile zor geçiyormuş.. Ozamana kadar sizde doğum için birseyler yapın, hurma yeyin, plates topu felan 😊 Ben en geç 40 beklerim cunkü bebek gittikçe kilo alıyor ben nasıl doğuracam ozaman bilmiyorum😅
Mrveykt Derin2021 ahhh bu yalancı sancılar yokmu 😂 inşallah sağlıkça kucağıniza alırsınız bebeginizi.. Kizmi erkekmi😊
Mrveykt Ebruderya İyi böyle devam gelir inşallah.. Ben yanlizim ne annem yakında nede kaynanam ev işlerimi kendim görüyorum.. Doğuma hazırlık işte 😅
Mervetosunn Bende 37 bitirip 38 e merhaba dicem🥰 çatı muayenesi oldunuz mu kızlar olmalı mıyız sizce bu haftalar mı fikirleriniz neler
Emire-09 Mervetosunn Ben oldum geçen haftamda açılma yok dedi korkutucu bir şey değil zaten hiç acımıyor merak etmeyin😊
Mervetosunn Esincoban hm anladım güzel doğumlarımız olsun inşallah🤗🥰 muayene doğumu hızlandırıyor diyorlar da hep bende biraz erteliyorum doktor randevumu gittiğimde yapacağını söylemişti
Bermel61 Esincoban 3 cm açılma için birşey yaptınız mı peki yoksa gittiğinizde muayene sırasında mı öğrendiniz 🥰 3 cm açılma olmuşsa doğum yakın o zaman
Senmerve Esincoban çık dikkar edin ani hareket falan yapmayın tek gitmeyşn hiç bir yere benşmde 38 2 cm oldu açılmam 41de doğum yaptım doktor müdahalesiyle 2 cm den fazla açılmam olmamıştı hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıxa alırsınız inşallah
Mrveykt Gebe10 Baya sıvı tüketmeniz gerek ve hareket etmeniz lazım.. Kabızlık geçmesi için.. İnşallah gecer ya.