_Elifffffff_ Ftmhz allah kabul etsin canm 🤲bende hamile olduğumu bilmeden 10 gün oruç tutmuştum çok şükür birşey olmadi😄
Ymsa Eğer sağlıklı bir hamilelik varsa oruç tutmanın bir sakıncası yok.Ben oğlumda 8 aylıktım 30 gün Ramazan orucu tuttum hiç birşey olmadı zamanında doğumu oldu.Gayet sağlıklı dobiş bir bebekti
Lilakus kelebegims Siz sevaba giriceksiz diye bütün gün bebeği etkileyeceksiniz onun günahı ne olucak Allah aşkına akıl mantık çalıştırın sizin için sadece söylemiyorum bunu yapmayı düşünen yada yapan bütün Halimeler için söylüyorum
Nehirimmm06 Lilakus bide dinimiz de bunun kolaylığını tanımış hamileyken tutmama durumunda kaza yapılabilir buna izin veriyor hala zorluyoruz
Ymsa Lilakus sizde haklısınız ama ben doktorumun izniyle 30 gün tuttum yani bu doktordan doktora hamilelikten hamileliğe değişir
kelebegims Lilakus Allah aşkına kurduğunuz cümlenin kırıcılığına bakar mısınız?? Üslup sıkıntısı olanların yorum yapmasına izin vermese keşke uygulama🙄
P0510Y- Dinimiz bu konuda kolaylık saglamişken neden? Hadi bebek vitaminleri sizden aldı ac kalmadı peki su ihtiyacı ne olacak düşündünüz mü acaba zaten hamile kadının yaptıgı herşey ibadet oruc da hamilelikten sonraya kalsn bi zahmet!
Huzurmelegim_28 kelebegims bende tutmak istemistim doktoruma sordumm uzun sure ac kalamazsin dedi tutma dedi tutmadim
Mom26 kelebegims caiz değil karındaki bebeğe eziyetten başka nihat Hatipoğlu bangır bangır söylüyor sadece aç kalmış olursunuz yazıktır diyor
Bhrcnl Benimde Ramazan orucumda muhtemelen yeni kırkım çıkmış olucak orucumu tutsam sütümü çok etkiler mi acaba
1Anne2Bebek1Kopek kelebegims bebeginiz de boyle bi sorun varsa bence tutmayin sonucra gebelikte saglikli beslenmek ve su icmek gerekiyo. Gebeliginiizn seyrini en iyi doktorunuz takip ediyo bence doktorunuza danisin… Ve artik buyumus zorlamayin derim..