Kubrabb38 3 gün var aramızda 😊19+1 olduk bizde. Cinsiyetiniz belli mi. Arkadaşım bu hafta tüp bebek icin gitti mustafa beye. Inşallah hayırlısıyla olur. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın insallah canım bebişini
Fly38 Kubrabb38 aynı sayılırız maşallah 😊 sağlıkla gelsinler inşallah. Kızımız olacak inşallah. Sizin cinsiyet ne.? Bende 5 sene sonra kavuşcam inşallah bebeğime.
Fly38 Kubrabb38 yaa pardon neyse olsun 3.de kız olur inşallah. Evlat hepsi aynı ama Allah ikisini de tattırsın inşallah
Kubrabb38 Fly38 aynen canım ikiside aranıyor ama kısmet böyleymiş. 3. Düşünmüyorum ya yaşım geçiyor 31 yaşındayım şuan
Fly38 Kubrabb38 yaaaaa öyle mi küçükmüş daha ya 😊 biraz erken evlendim ben 😂 ama bu 5 sene beni çok yordu tüp bebeklerle uğraştım 2 sene . Sonra rabbime şükürler olsun kendiliğinden verdi. Ama onları da kalp durması sonucu kaybettim
Kubrabb38 Fly38 doğacak bebisine Rabbim uzun ömür versin inşallah canım. Benimde bir kaybım var. Bende 22 yaşında evlendim ama böyle kısmetmiş
Fly38 Kubrabb38 inşallah bundan sonrası güzel olur sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi. Hikayemiz benziyo birbirine.
Merve599 Fly38 bende ilk defa unutmusum hatta post unuzu gördüm jeton düştü bende iyi ki yazmışsınız hemen eşimi uyandırdım yaptırdım iğnemi😂
Kubrabb38 Fly38 Inşallah canım. Kucağına aldıktan sonra bütün sıkıntıları unutuyorsun zaten hepsi bitiyor
Fly38 Kubrabb38 Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor ? Detaylı ulturason yaptırdın mı yada yaptırmayı düşünüyor musun ? Tecrübelisin ya sana bi soruyum dedim