Kubrabb38 Fly38 erciyes kartal da bihter hanıma gidiyorum bende. Mustafa taşı duymuştum nasıl ilgisi falan
Fly38 Nilasyamom aminn canım. Bazen engel olamıyorum işte. İnşallah meleklerimiz sağ selamet doğarlar ❤️
Fly38 Kubrabb38 bende 1 sefer gittim bihter hanıma. O kadar memnunum ki Mustafa beyden her saat ulaşabiliyorum çok ilgili bir doktor.
Fatma098 Fly38 Anneolmakk Minik62 nesibe_baris arkadaşalr bnde az önce iğnemi vurdum saat 8 de vurdum iğnenin başı girerken ağrım olmadı ama hepsini vurunca birden ağrım oldu yani hala ağrısı devam ediyor 25 dk oldu bu durumu daha önce yaşıyan varmı
Fly38 Fatma098 bendede ağrı ve yanma oluyor. Özellikle kolumdan yapı ca uzun süre geçmiyor. Bazen yanlış yere denk getiriyoruz galiba
halitefe Fly38 canım hatırladığın an yeniden yap ertesi günde o hatırlayıp yaptığın saatten devam et çok nadirde olsa unutulmasında sıkıntı yok ama çok sık tekrar etmesin iğne 24 saat etkili çünkü 24. Saate etkisi azalarak kayboluyor dikkat et
Kubrabb38 Fly38 ben memnunum ilk cocugumdada ona gitmiştim şimdi de gidiyorum. Telefon numarası vermiyor ama genel olarak iyi. Kaç haftaliksiniz siz
Fly38 Kubrabb38 18+5 haftalık olduk. Ben biraz özel ilgi istiyorum çünkü çok sıkıntı yaşadım diğer gebeliklerimde. O yüzden Mustafa beyi tercih ettim. Herkese de tavsiye ediyorum çok başarılı bir doktor özellikle tüp bebek alanında..