Aycanmbenim Esen3535 Esen3535 ahhh ciğer yemeyi. Doğumdan sonra bi oturuşta bir kaç porsiyon birden yiycem ay bak yine canım çekti
Sevincuras ilkbebekannesi evet yasak hamileliğin ilk basında doktorun yasakladığı yiceklerin en basında gelir dikkat edin lütfen
Seda_nrr gulsahaliarya bir tek salam sosis yenmiyor galiba ama ev pizzasının içinde varsa seçmiyorum ben ya diğerleride dediğiniz gibi evde yaptığımız yiyeceklerin ne zararı olabilir ki
gulsahaliarya Seda_nrr iyi bi markanın olduğu sürece ve iyi de pişmişse çok sık olmadığı takdirde yiyebilirsin demişti doktorum salam sosisi
Aycanmbenim Seda_nrr ciğerde yüksek miktarda a vitamini olduğundan gebelere önerilmiyor canım doğum kusurlarına sebep olabiliyor özellikle ilk 3 aydan sonra
rsm_0026 Esen3535 doya doya demli çay içmeyi özledim çnkü en çok içtiğim çaydan bir günde sogudum bir bardak dahi içemiyorum şuan
Animes Gamiiiii eğer sucuk bilindik bir kasaptan alınmışsa ve iyice pişmişse yiyebilirsiniz bana çok ağır koktuğu için pek yiyemiyorum sadece 🙈
imerveg aytn123 cig ciger elleyip herhangi bir yerine dokundugunda oluyormus yillariiiinn inanci😂 ama dogru gercekten oluyor 😂