Sfnur prensesannesi__ ay valla daha bugün yedim ilk defa birşey olmaz hergun yesek belkide 4 ay sonra birden bişey olmaz herhlde ya
derinsart Birgul çigköfteyi doktoruma sordum neden yemiyosınki dedi tabiki yiyebilirsin etsiz olarak dedi😃cok kez yedim ondan sonra
Lylts Eliiiiiiffff çiğ et ile yapılan toksoplazma dediğimiz enfeksiyona sebep olabiliyor ondan tüketmek sakıncalı deniliyor fakat etsiz yapılan bulgurdan olduğu için zararlı değil dendi.
Ebru1234 NefesDeniz yaa bak sen du bebislere 😄 bende bir kez cok az miktarda yedim ama yine de korktum bise olur diye. Cok kendimi kisitlamiyorum acikcasi 🙈
NefesDeniz Ebru1234 Yaa bizlere neler neler yaptırıyorlar dimiii afacanlar🥳 Aynen kendimizi çok kasıp bişilerden mahrum etmeninde gereği yok dediğiniz gibi..şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim🌸☘️
rukiyyee Esen3535 tek özlemim rahat rahat oturup kalkmak iş yapmak yemekte özlediğim bişey yok aklıma düşeni yiyorum🤣
Seyma35 Valla ben tavuk falan yiyorum, ama kesinlikle kıymalı ve etli şeyleri yiyemiyorum:( en sevdiğim şeylerdi oysakiiiii
Gkemine Eceee7 bende de var ama yumurta ve peyniri aynı anda yiyorum hiç de artmıyor diyetisyenim çok yağlı olmayan peynir ye dedi ikisini aynı anda yeme demedi
Eceee7 Gkemine benimki ikisini aynı anda vermedi yoksa benimde kahvaltj da peynir ve yumurta vazgecilmezim belki ileriki haftalarda değiştirir