Borusesi momy_95 ekmek yiyorum ya onun dışında tatlı yemiyorum üşenmesem yaparım da bir de canım hiç istemiyor bol bol tuzlu yiyorum
Buketkucuk momy_95 28+3 haftalığım 12 kilo aldım ama hiç göstermiyorum beni gören hiç almamışsın diyor 🌿
Duygusuz momy_95 yok yani önceden vermemişti sadece seker yüklemesi yaptırmadım diye meyve patates pirinç gibi seker olan seyleri yeme demişti tabi ne kadar uyulabilirse. Son 2 haftadır falan sıkı diyet verdi bebek kilo almasın diye ama yine de alıyor
dilasrgzl momy_95 kilo artışım bu şekilde devam ederse diyet uygulayacağını söyledi ama henüz vermedi 42 kiloyla hamile kalmıştım o yüzden aldığım kilo çok görünmüyor sanırım 😄☺️
momy_95 hellobaby0 kaçıncı haftanız şeker testi zamanınız geldiyse yaptırın düzenli bir kilo alımı varsa
hellobaby0 momy_95 daha 12. Hafta şeker zamanım değil Cuma günü 2 li taramayı yaptıracagım zaman söyleyeceğim . Çünkü 1 haftadır aşırı ağız kuruluğum var bir damla tükürük bile olmuyor uykudan uyanınca bende şekerden şüphelendim
iiremgrzbyr momy_95 27. Haftamdayım bu zamana kadar 6 kilo almışım ama bu aralar baya bi iştahım açıldı ekmek yemiyorum ve az ve öz yiyorum yeterli oluyor☺️
mommy_bee Bende bi amda 4 kilo aldım. 21 hafta ikiz gebeyim. 62.5 oldum. Bu hizla alirsam diye simdi dikkat etmeye basladim.
Kbrnrgnc 19 haftalık olduk sadece verdiğim kiloyu aldım yani hamile kaldığım kilodayım karnımda yok bu çocuk nerde gizleniyor çok merak ediyoruz😂😂
annebali12 momy_95 ilk 16 hafta hiç kilo almadım aksine kilo verdim 🥳 18 haftalık oldum 16 dan bu yana 2 kilo almışım bile