momy_95 Haftamdayım nerdeyse 10 kilo aldım doktor diyete başlattı. Biliyorum bu haftalara kadar hiç kilo almayan hamilelerimiz var insanın duyunca bi morali bozulmuyor değil 🙄😁 şaka bi yana umarım hepimiz için sağlıklı bir süreç olur hem bebeğimiz hem kendimiz için ,haydi yazalım kiloları 😄🙏🏻
Borusesi momy_95 vallahi 13 hafta daha kilo almamıştım ama 3 gündür bir iştahım var anlatamam kusan biriydim üstüne hala herşey kokuyor bu iştahla 90 kiloyla tamamlarım 😣😢
sumeyye60 momy_95 İlk 12 hafta hiç kilo almadım ama sonrası ışık hızında oldu 😅 34+4 diyelim 16 kilo almışım 😏 54′ten 70′e
momy_95 Borusesi çok fazla tatlı ve karbonhidrat ağırlıklı gitmezsen bi şey olmaz kuzum ben hergün mutfağa girip tatlı yapıyordum kendime kekler sütlaçlar ekmek makarna pilav cabası çok abarttım böyle oldu 🤦🏼♀️
hellobaby0 Midem bulanmasın kusmayım da yiyim ya napıyım bulantılar beni çok sarsıyor bende aldım valla kızlar genetik mi yapısal mı anlamadım aman aman birşey de yemiyorum ama alıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️😅
momy_95 hellobaby0 kaçıncı haftanız şeker testi zamanınız geldiyse yaptırın düzenli bir kilo alımı varsa
Borusesi momy_95 ekmek yiyorum ya onun dışında tatlı yemiyorum üşenmesem yaparım da bir de canım hiç istemiyor bol bol tuzlu yiyorum
minikfare1 momy_95 evet dikkatli beslenseniz dahi en az aylık 2 kilo bunu büyük çoğunluğu bebeğe gidiyor haftalık ortalama 200gr aldıkları için
Duygusuz momy_95 yok yani önceden vermemişti sadece seker yüklemesi yaptırmadım diye meyve patates pirinç gibi seker olan seyleri yeme demişti tabi ne kadar uyulabilirse. Son 2 haftadır falan sıkı diyet verdi bebek kilo almasın diye ama yine de alıyor