Cansu60 erik999 aynen bende salı gunun baska de gıdıcem ınsallah allahım ıznıyle duzelır duanıza ıhtıyacım var allahım hepımızın gonlune gore versın cok sagol canım vallah boyle guzel mesajlar gorunce ınsanın da morelı yerıne gelıyor
Cansu60 erik999 vallah canım esımın yanında da dedı de esımde bende aılmızde artık dusuk yapıcagıma ınanıyorlar dr sagolsun oyle konustukı nerdeyse hepımızın morelı bozudu ama ben umudumu kaybetmıycem allahtan umut kesılmez cok sagol canım benım 🙏💕💕💕
erik999 Cansu60 Canım benim ❤️ seni çok iyi anlıyorum internet de fazla şeyler bakama gerke yok bazen kötü şeyler yazıyor moralin bozulur Allah’ım kalbine göre versin inşallah inşallah görsün bizle de paylaşırsın sen le o mutlugu yaşarız
Cansu60 erik999 inşalah canım gorurumde o mutlugumu sızınle paylaşırım allahın ıznıyle allahım senın gıbı ıyı ınsaladan razı olsun 🙏🙏😍😍
Senmerve Cansu60 değeriniz fszla tükselmemiş sağlıklı gebelik değşl gibi duruyor ama allah büyük yokdan var edende vardan yok edende allah inşallah keseyi görürsünüz sağ sağlim kucağınıza alırsınız