Gamzeakd Seftali1 15 ve 16 da iki kere gittim kesin ve net şekilde doktorum defalarca baktı ve kız dedi 🥰🌸 doktoruma güveniyorum canım ..
Elifdikel Seftali1 banada dokrorum 11 haftalık yüzde 70 kız demişti 14 de yüzde 90 kız oldu değişmedi Cinsiyetimiz kızım oldu :)
busbusssss Seftali1 2sene önce 12.haftamda ikili tarama için gittiğimde doktor %70 Kıza benziyor kemik yapısı dedi. Ayrıntılıda da kız olduğu kesinleşti.
Seftali1 busbusssss benim doktorum %100 olmadan söylemiyor sanırım kız bebiş olsa da 15. Haftada %100 belli olurmu diye merak ettim
Aleynabardak Ilk gebeligimde 13 haftada yuzde 80 kiz demisti doktorum 16. Haftada yuzde 100 erkek dedi 😂 erkek dogdu
Aleynabardak Seftali1 birde kiz diye koyafet almistim heycandan tabi ilk gebelik 😂 simdi ikinci gebeligim ayni doktora gidiyorum kiz desede inanmam😂😂😂
ysmn_kck17 Seftali1 Benim 14 te kıza benzetti 16 da kesin kız dedi 19 da gittim hala kızdı 😃 ama detayliya girmeden de emin olasım gelmiyor açıkçası 🤭🤭
Busgktp Seftali1 benim de 4 gün öndeydi canım doktor direkt söyleyince yüzdelik ihtimalde vermedi tam gösterdi çünkü kendini. Ama insan yine de bir acaba diyor 😅