Isilhanim87 Hanimlar Nst ucretleri, ozelde kac tl odeme yapiyorsunuz?? Doktor haftaya nst ye alalim dedi, ancak ucreti hastane vermiyor bana oraya gittigimde ogrenecekmisim ..
esraizmirli Isilhanim87 çok bir miktar değil diye biliyorum 45 50 tl gibi bir ücreti var en fazla ama yanılıyorda olabilirim
Azrabuglem16 Hmm ben kontrole gittiğim zaman nst ilk gittim sonra doktorun yanına gittim ücret vermedim ama 🤔🤔ücret 🤔oluyor mu bilemedim
Isilhanim87 meliha_gizem bende olmaz diye dusundum ama ucretliymis. Burada ki herkes hemen hemen 40-50 tl civari veriyormus.
kralannesi meliha_gizem bende özele gidiyorum kan idrar net bunlara hiç para ödemiyorum sadece muayene ücreti veriyorum sanırım hastanelerin anlaşmaları farkli
Isilhanim87 yasemin333 beni 32 de baglayack ama cogu kisi 36 da basliyor bana nedense 32 de bi baglayip bakalim dedi
Isilhanim87 NAZ2333 hayir arayip ogrenemedim. Telde vermiyorlarmis oraya gidersem anca bilgi veriliyormus
Sedaerhan Isilhanim87 bide cok pahalı bu hastane de 40 olmasına ben de şaşırdım daha fazla bekliyordum