Leyla212121 Biraz konudan bağımsız ama çok endişeliyim gebeliğimin 18. Haftasındayım ve bende ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmadı sümükümsü kahverengi akıntı geldi endişe gerektiren bi durum mu ??????
Meltem2611 happypregnant29 diyarbakırda oturuyorum. Yok daha başlamadım eşyaya idari iznime az kaldı başlarım o zaman ufak ufak
Ahsenn11 Zeynepsb inanır mısın hiçbir şikayetim bulantım ağrım falan yok. çok şükür hiçbir şeyim yok. Maşallah 🥳😇
yaseminrmzn Burcu4135 bizim biraz değişik oldu. Beta hcg düzenli artış göstermedi arttı ama 2 katı şeklinde değil. O yüzden biraz sık kontrole çağırdı doktor. İlk dış gebelikten sonra boş gebelikten korktu. 7+1 de kalp atışını duyduk karından. 3-4 güne bir gidiyorduk hastaneye şimdi 2 hafta sonrasına çağırdı
Burcu4135 yaseminrmzn iyi şükür kalbini duymussunuz cok sevindim. Bende her hangi bir sıkıntı olmadıgı icin 3 hafta sonra gel dedi. Bakalım 1 martta gidecegiz az, kaldı.
HaticeElmas Hulya3463 benimde 11 gn geckti dkan degerimde doktor hamilesn dedi ama kese görmedik pazrtsi tekrr cagrdi kan degerim 400 ckti
alininannesiii HaticeElmas benim adetime 2 gün kala 414 çıktı şuan adetim bir gün gecikti ama doktora gitmedim daha normal mi acaba 414 adetten önce
Hulya3463 HaticeElmas aynen benimde o süre zarfında 15 gün falan geçti hala kese yoktu değerim 365 çıkmıştı ikinci tahlilde 3.tahlilde 15000 çıktı kese anca göründe zaten o zaman hem keseyi hem kalp atışını duyduk tuhaf bişey oldu valla inşallah seninde görünür kalp atışını duyarsın🤲🏻🤲🏻