Banuasya [silindi] 13+1 benim karnimin sağ alt köşesinde sertlik var bıçak gibi batıyor oturup kalkarken
NaneLimon36 [silindi] bende de var magnezyum vermişti doktorum onu bıraktıktan sonra geçti magnezyum bende şişkinlik ve gaz yaptı 😬
Ebrukarayali 13+5 ara ara bazi bölgelerde dolgunluk oluyo mesela sua n yemek yedim sağ tarafımda oldu o his ama her zaman değil tabi 🥰
NaneLimon36 [silindi] doktoruma sor kuzum ben bilemem ama arkadaşımda ilaç kullanıyordu. benimde yüksek 4.5 civarında 25 mg levotuiron kullanıyorum seninkinin dozunu yükseltirler düşer inşallah takibini mutlaka yaptır çok geçmiş olsun
NaneLimon36 [silindi] kuzu cuma kontrolüm var o zaman soracağım bende ama şimdilik rahatsızlık vermiyor sadece otururken batma gibi bisey oluyor
[silindi] NaneLimon36 ben ilaç kullanmıyorum kız suan nedemek stedigini anlamadım karındaki şişlikler dedigini
Fatma_7 Benimde sol tarafımda o şişlik bebişmiş o Ben uykuda sırt üstü yatarken farkedip korkmuştum 😂
Fatma_7 [silindi] nerden tanıdın 😂 doktoruma danışmadım ama geçen bende böyle post açtım 🙈 kiminde sağ kiminde solda oluyormuş benimde tam solda. Gaz şişliği olamaz kasıkta ne işi var 😂 ilk gebelik olunca insan tecrübesiz oluyor vallahi 🥰