Merveskc Gulsah60 merhaba sizinle aynı durumdayım. Siz ne yaptınız. Duyabildiniz mi bebeğin kalp atışlarını
Gulsah60 Merveskc çok şükür duyduk şuan 17 haftamıZdayız biraz geç döllenme olduğu için geç duyuldu 7+4 ye duyduk sizin ne kadar şuan
Merveskc Gulsah60 çok sevindim sizin için hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah ☺️ Son adet tarihine göre 7+1 dim ama vajinal muayene de bebeği ölçtüğünde 6+0 çıktı. Kalp atışı olması gerekenden yavaş dedi 1 hafta bekleyelim dedi ama geçmiyor zaman 😔
Gulsah60 Merveskc amin inşallah çok sağolun 🙏🏻 Stres yapmayın inşallah duyarsınız net şekilde benimde öyleydi . Birde özele mi gittiniz devlete mi acaba
Gulsah60 Merveskc benim devlette duyulmamıştı özele gittim hemen dinletmişti doktor o yüzden sordum🙏🏻 Hadi inşallah duacınızım🥰🤲🏻
Boldi Gulsah60 saha çok küçük bekle derim . Tabi bu süreçte kanaman vs olursa hemen doktora gitmelisin. Kanaman yoksa korkma bebeğin büyüyecektir .
Merveskc Boldi lekelenmelerim oldu ama muayene ettiği zaman herhangi bi kanama alanı olmadığını söyledi doktor. Umarım duyarım.