Sinhur Nasılsınız hanımlar,bebişleriniz kaç kilo ? alışverişler ,hazırlıklar nasıl gidiyor ?neler aldınız 😊🌷
ysfali06 Sinhur şuan 33+2deyiz. En son 32+2de gitmiştik kontrole 48.5 cm 2200 grdı. Herşey yolunda çok şükür ama sanki hareketleri azalıyor gibi sizlerinde öyle mi acaba
Fgny Sinhur bugün kontrolümüz vardı bebiş 2550 gr 48 cm olmuş. Eşinde olgunlaşma var 2 3 haftaya doğurursun dedi
Serdem39 Sinhur iyiyiz bebişimle çok şükür 33. Haftadayız. 😍 en son 30.haftada gitmiştim 1700 gramdı. 32.haftada çağırdı ama kendimi iyi hissettiğimden gitmedim cuma günü giderim inşallah özledim kızımı 😍. Alışverişimizde bugün bebek arabasının gelmesiyle tamamlandı. Kıyafetleride yıkadım ütüledim. Hastane çantasını hazırlamak kaldı bi de ev temizliği 😊
Melodyy Sinhur merhabalar bende 33+5 oldum zorunlu sezeryan olacağım tansiyon eşliğinde gebelik zehirlenmem başlamış takip altındayım haftalık gidiyorum hastaneye bebekte önden gitmeye başlamış dedi doktorum erkenden yaparız dedi ☺
Nursel67 @Sinhur 33 haftalıkken gittiğimde bebeğin kilosunun 2181 olduğunu söyledi. 34+1 haftalığız bugün gittim doktora ama kilosuyla boyuyla ilgili birşey demedi nst ye gönderdi suyuma baktı kan tahlili yaptı herşey iyi artık haftalık geleceksin dedi. Allah’a şükür herşeyimiz hazır hastane çantamız bile hazır 27. Haftada hazırlamıştım 🤣
Melodyy Mart2021annesi tansiyonum yüksek çıktı bide odemim çok olmuştu ayaklarında kontrolumde doktorum baktı be bende önden gitmeye başlamış şeker varmı dedi yok dedim 2 kere ölçtü tansiyonumu yatış verdi 14.8 cıktı 24 saatlik idrar topladım kan tahlili yapıldı o sonuçlar eşliğinde öğrendik canım halada 13 14 bazen 12 oluyor not alıyorum kontrole gidince gösteriyorum bu hafta tansiyon halına başladım bakalım bu hafta nasıl olcak ☺
Nohut Sinhur 34+1 haftalığız en son 33. Haftada doktordan 2.300 gr olduğunu öğrendik. İnanılmaz sırt ve bel agrım var 😭😢 kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi. Hastane çantamız hazırlanacak