Peri6606 A27G-by 3 ay kendim yaptım olmadı , instagramda bi sayfa gördüm bi arkadaşımın önerisiyle ilk ay takip yaptık bayanla ilk takiple gebe kaldım hatta adetime 7 gün varken öğrendim düşünün 🌸
A27G-by Şu aralar skntdym cnm şu virüs illeti hayatımızı mahvetti yoksa almak isterim eşimin işleri bu aralar yok
Peri6606 Annelerinannesi_61 ovulasyontakipciniz 19b kullanıcısı olan ismi Yüksel hanım mesaj atın yardımcı olur size , ben 145.gebeyim paylaşımlarında görebilirsiniz 🌸🥰
Canangky A27G-by canım bende de öyleydi lekelenme oluyordu ama test yapınca negatif bir hafta geçti yine negatif iki hafta sonra testte çıktı benimki baya geçmesi lazım takmamaya çalış
A27G-by Canan ayptr söylemesi canım ilişkiye girdik eşimle öyle geldi hafif peceteye sildimmi geldi ama tekrar durdu
A27G-by Ama sancm var sanki olacak gibiyim sarı akntm var ama çok sarı değil bide sürekli idraraa sıkısyorm
Off A27G-by mevsimsel olabilir benimde çok değişiyor hastaneye gittim hiç bişe çıkmadı mevsimsel dedi
A27G-by Bilmiyorum cnm ya hakkımda hayırlısı olsun ama kanamam geldi az da olsa tekrar durdu kafam ondan karisik