Dilarasaban Kızlar meehaba ben 12+1 haftalık gebeyim ayın 24 üne ikili tarama testi için perinatoloji bölümüne randevu aldım. Yanlış randevumu almış oluyorum ilk gebeliğim perinatoloji bölümü ikili tarama testi yapıyormu ? Gebeliğim riskli değil
Ezgisn Dilarasaban Özel doktora mı aldınız acaba sorunuzun cevabı bende değil ama bildiğim kadarıyla devlette perinatolojiye sevk olmanız gerekiyor yani jinekologun sizi yönlendirmesi gerekiyor
NAZ2333 Dilarasaban dogru canm bende o bolume almistim perinatoloji zaten doktorim ozellikle belirttj perinatolojiye alacaksiniz randevuyu diye
Serendipity Dilarasaban ikili testi kendi doktorunuz da yapabilir sadece kan alip belirli etkenlere gore risk orani cikariyorlar. Perinatoloji icin 22.-24.haftalar arasi organ taramasi/ detayli ultrason randevusu alin isterseniz cunku biraz pahali perinatologlar ikili icin eger riskli gebeliginiz yoksa bence gitmenize gerek yok doktorunuz da yapabilir
Dilarasaban Ezgisn ben devlet Hastanesi’nde aldım ama kadın doğum Dr um açtı o bölümü yoksa o bölüm hiç gözükmüyordu MHRS de
Dilarasaban Serendipity ben devletten aldım randevuyu gittiğim zaman bir problem yaşarmiyim bilmiyorum hani ikili tarama yapmıyoruz denirmi bana
Emirinannesi34 Dilarasaban ben Zeynep kamile almıştım ikili test için randevu bakmadı bana. Biz ikili test yapmıyoruz dedi iptal etti randevumu.daha sonra kuzenim kartal eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor deyince ona randevu aldım yine perinatolojiye.ikili test için geldim yapıyormusunuz dedim tabiki yapıyoruz dedi yaptırdım. Hastanelerde bir tuhaf🤦🏻♀️
Ezgisn Dilarasaban Anladım yani ilk gebeliğinizde olsa tarama testleri için o bölüme gitmeniz gönlünüzü biraz daha rahatlatıcaktır bazen ufacık görünmeyen problemi onlar görüp bilgilendirebiliyor tabi ki ne problem olsun ne görülsün sağlıkla kucaklayın bebeğinizi 🙏🏻
Ipek95 Dilarasaban benimde devlette bugün dr üm o bölüme yönlendirdi direk MHRS den perinatoloji bölümüne muayene mi Aldınız
NAZ2333 Dilarasaban evet zeynep kamilde ywptirdim ondan sonra ozele devam ettim mesafe olarak baya uzak kaliyor evime yakin bi hastaneye devm etmeye basladm
NAZ2333 Dilarasaban evet zeynep kamilde ywptirdim ondan sonra ozele devam ettim mesafe olarak baya uzak kaliyor evime yakin bi hastaneye devm etmeye basladm Emirinannesi34
Gigy Dilarasaban kendi doktorunuzda yapabilir ama ben de perinatologa görünmüştüm ben riskli gebelik Grubundayim diye ama, iyi ki detaylı bakılmış ama , bebeğin tüm organlarına detaylı ,benim rahimime bakıldı,40 dk sürdü,çok memnun kalmıştım
Dilarasaban Ipek95 bende Zeynep Kamil hastanesinden aldım ama ikili tarama yaparlarmi bilmiyorum umarım yaparlar yinede iptal etmedim gidicem
Pambikk Dilarasaban Zeynep Kamilde özellikle ikili test olarak randevu çıkıyo genel Dr. Erbil Çakar ikili test randevusu açılıyo bulması zor biraz , ikili test sonucu yönlendirme yaparlarsa perinatolojiye randevu aldırıyolar https://hizliresim.com/ZLHAeZ
merveklyc Dilarasaban Ben de ikiliyi perinatoloji de yaptırdım yarın üçlü için yine aynı gideceğim daha ayrıntılı bakıyor daha iyi oraya gitmen🌸
Emirinannesi34 merveklyc ikili de herhangi bir sorun çıkmayınca diğer üçlü dörtlü testi istemiyor doktor, doktorunuz mu istedi acaba