Asel567 Tetenoz aşısı olupta kolunun ağrısından duramayan bir benmiyim yada ağrıyı hafifletmek ıçın bir yolu olan var mı 😌
eslemmesilaa Asel567 gecmiş olsun canm birsey sorucam sağlık ocagından aradılarmı seni hrm hamilelik takibi için hemde aşı için oturdugum yere yeni aldırdım kaydımı sağlık ocagına gidip bildirmem gereklimiki hamile oldugumu bide kacıncı haftada vuruluyor aşı
Y123ag- Asel567 2 gün uykusuz kaldım. Aşıdan hemen sonra suya girdim agrı fazlalaşmıştı :/buz agrıyı hafifletiyor azda olsa
Asel567 Cemrece hayır vurulurken aksine hisstemedim bile ama sonrası çok agriyo 🤦♀️kolum şişti dünden sonra 😓
Beyzasel Cemrece hemen oldu bitti ama sonradan ağrısı çıkıyor yemeklerinizi gitmeden önce yapın işlerinizi halledip kolunuzu gelince yormayın ki ağrımasın 😊
3851 Cemrece herkesin bunyesi farkli canim bn ikiainide vhruldum bic bi sey olmadi vuruldurkende sonrasonda da agri çekmedm
Cemrece Asel567 Off buz deneyin bakalim bi de insallah gecer bi de kolonyali mendille ovalayin cok gecmis olsun 🙏
mavisevdasi eslemmesilaa evet canım bildiriyorsun hamile olduğunu sana tarihler veriyor aşı ve kontrol için benim öyle oldu
Y123ag- eslemmesilaa canım sağlık ocağı aramıyor kendi doktorun sağlık ocağına gidebilirsin diyor demezse sen sor. Onun söylediği haftada gidip kart açtırıyorsun gerekli bilgileri tarihleri veriyorlar ondan sonra sen takip ederek gidiyorsun
Emirinannesi34 eslemmesilaa beni ebe kendisi aradı 10 hafta hamileyken. Gebelik kan testleri falan var diyerek çağırdı
Beyzasel Cemrece evet ben çok bilinçsizdim yemeğimi gelince yaparım hemen ağrı olmaz dedim ama yanıldım ağrı oluyor buz koy üstüne yatma çok geçer bi kal güne korkmaya hiç gerek yok 😊rica ederim
Bilge44 Banyo en az bir gün yapılmazsa ve gün içinde bir kaç kez buz koyulursa inanılmaz iyi geliyor 👍🏻1. Doz bir hafta ağrı çektim, 2. Doz ertesi gün akşam saatleri tam iyileşti 💉💉😊