Kara1833 minikcivcivim belki nasip olur bigün belli olmaz 😁😂 adanaya yakın zaten 😂😂 bizim o arkadaşta kahramanmaraşta mersine yakın ama nasip olmadı 😂😂
minikcivcivim Kara1833 doğum günün kutlu olsun güzel anne🥳💜 nice mutlu sağlıklı yıllara 🙏🏼paşan ile ailen ile hayırlı, uzun ömürlerin olsun inşallah 💙 seninle iyi ki tanıştık sohbet ettik çok sevimlisin, cana yakınsın, teşekkür ederim 🌸 iyi ki varsın 🌸
Kara1833 minikcivcivim Saol teşekkür ederim allah razı olsun sende öylesin rabbim cümlemize huzur sağlık evimize bereket mutluluk versin yavrularımıza sağ salim kavuşalım inşallah 🤗🤗🤗
Kara1833 minikcivcivim tam olarak nerde oturuyorsunuz merkezdemi 😁 nasip olsaydı dogum günümde görecektim oğluşumu ama nasip değilmiş az kaldı 19 una zaten sabredeyim az daha 30 hafta olduk şükürler olsun 8 haftamız kaldı 🤗🤗
minikcivcivim Kara1833 evet canim merkez 🙂 öyle birşey olsa haberleşiriz 😍ahh keşke tayininiz çıksa ya Az kaldi balim az çok şükür kavusucaksin balına 💙💙 çok şükür şimdi sana doğum günü hediyesi oluyor işte annesi🤗🤗🤗rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vaktinde gelsin minik prens 💙💙💙
Kara1833 minikcivcivim amin inşallah evet öyle yok kız yok adanaya tayin olmayak 😂😂 o sıcaklarda ölürüm ben çok zor orda yaşanmaz 😂😂siz gelin bu tarafa
minikcivcivim Kara1833 benim öyle bir imkanım olsa bir saniye bile durmam hatta evi bile taşınama valizimi alır çıkarım 😅yeter ki öyle birşey olsa bazen eşime diyorum ki bu polis alımı varmış eşimin vücudu hersey i çok uyumlu ki askerde iken kazanmış aşkım ya sende mi gitsen bu sınavlara felan diyorum yok diyor
Kara1833 minikcivcivim 😂😂 eşin ne iş yapıyor 😁😁 ama ev taşımak zor ya baya kalınsa gidilen yerde 5 sene 4 sene ne ki yani 😂😂
Kara1833 minikcivcivim https://imgyukle.com/i/Bpbms https://imgyukle.com/i/Bp46Q https://imgyukle.com/i/Bp9yt doğum günü hediyem 😁😁 eşim saolsun 😁 kızıypdum hep çiçekle pasta alıyon diye busefer bunu almış😁
minikcivcivim Kara1833 waoowwww🙈🙈🙈 kiz eşin ne kadar romantik maşallah 🌸 rabbim daim etsin canım mutluluğunuzu 💜 Ahah arada böyle kafalarına vurmak lazım tabi ki 😁😁 reset atılmayınca akıllarına gelmiyor 🙈
Kara1833 minikcivcivim yok be özel günlerde öyle hediye falan alırız biz birbirimize sadece 😁 hmm iyiymiş allah bereket bol kazanç versin 🤲🤲
minikcivcivim Kara1833 çok sağol balim Yok yok romatik valla 😀 Allah daim etsin canım 🌸🌸 Bizimkide ağır abi 🤣🤣 Sen seç aşkım sen al aşkım ben almış gibi olsun der ..ilk evlendigimizde bir haftaya bir elinde pastasıyla,gülüyle gelirdi. Şimdi kendi tek tatile çıkıyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kara1833 minikcivcivim 😂😂 tek mi çıkıyor izin veriyonmu bide tek gitmesine ben vermem allaha şükür okadar agır değil ortalarda işte ideal 😁😂
minikcivcivim Kara1833 valla gitti 🤣🤣 doğumdan sonra da beni götürecekmiş 🤣🤣🤣 Kız yeni evliyken canim oda şimdi diyorum ya aşkım sen beğen ben almış gibi yaparım 🤣🤣
minikcivcivim Kara1833 ben zaten tekdim😀😀🤣🤣 valla ne yapayım tv izliyordum sonra uyudum🙏🏼sen ne yapıyorsun canım
minikcivcivim Kara1833 kolay gelsin balim ellerine sağlık akşam mı sardı?? Evet biraz erken uyudum yoruldum dün balim duş alınca bir uyku çöktü uyudum erkende uyandım 😍