minikcivcivim Kara1833 göbeğin nasıl büyük mu bizimki çok keyifci benimle beraber uyuyor ama ben uyandım o hâlâ vurmadı sıpacigim ya😅😅 göbek yamultma dışardan da belli değil mi😀😀
Kara1833 minikcivcivim evet belli oluyor dışardan benim göbek çıktı büyük baya 😂😂 bazen agır geliyor bana göbegim😂😂😂
minikcivcivim Kara1833 gobeklerimizi atalım mı biliyorum kapalısın ama sadece göbek şeklini merak ettim😀🙈benimki bana küçük geliyor ya
Kara1833 minikcivcivim bana gayet normal geliyor valla 😂😂 ama ilk hamileliğimde daha büyüktü bu ona göre küçük
minikcivcivim Kara1833 valla bilmiyorum ki canım geçen biri gördü ayına göre büyük dedi ama ben küçük diyorum bak atayım sende at🌸
Kara1833 minikcivcivim herkes bişeyler diyor zaten banada hiç yok derlerdi gel görki bol giyxiğimden görünmüyor 😂
minikcivcivim Kara1833 bana da dubasin diyorlar 😬😬😬 sinirim bozuluyor ilk gebeliğim ve hiç hoşuma gitmiyor cümleleri sen hiç çocuk doğurmadın mi diyesim geliyor.
Kara1833 minikcivcivim amaaan boş ver sağlıklı olsunlar da isterse ikiz bebek göbegi olsun isterse göbegimiz olmasın herkes profesör zaten takmıyorum ben
minikcivcivim Kara1833 aynen öyle bende görüşmüyorum 🙄 Canim sıkılıyor 🤷🏼♀️ne yapsam acaba diyorum gün boyu ya
Kara1833 minikcivcivim ben yatıyom oturuyom telefon kurcalıyom televizyon a bakıyorum öyle geçiyor zaman 😂😂
minikcivcivim Kara1833 hahaha bizim geçmiyor ya 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ne yapsam saat aynı yerinde duruyor gibi alama olsada uyusam diyorum akşam oluyor uyku yok
Kara1833 minikcivcivim genede geçiyor ya zaman ben uyuyabiliyorum allaha şükür 😂😂 uyumazsam hiç zaman geçmez 😂
Kara1833 minikcivcivim napalım çay içiyorum eşimle sende gel beraber olsun 😁 bugüüüüünnn 30 haftalık olacaaaz 😂 heyecan dorukta 12 den sonra dogum günüm de geliyo yaşlandık 😂😂
minikcivcivim Kara1833 oy afiyet olsun canim benim 🙏🏼 valla çok isterdim böyle eşimle beraber arkadaşlarımızın olmasını . Ya maşallah 😍 00.00dan sonra mi doğum günün balim?
Kara1833 minikcivcivim yakın olsak keşke benimde arkadaşlarım hep uzak sosyal medyadan bi tane arkadaşım var herşeyimizi biliriz çok samimiyiz ama hiç görüşmek nasip olmadı 😁 evet 15 agustost
minikcivcivim Kara1833 aaa ne güzel ya 🥳🥳🥳❤💙 ah keşke balimm ya keşke bende arkadaş olmayı çok isterdim 😊😊😊 benin dostla medya hesabım yok sevemedim.hic. sizde ınslalah birgün görüşürsünüz canim🌸🙏🏼🙏🏼
minikcivcivim Kara1833 doğum günün kutlu olsun güzel anne🥳💜 nice mutlu sağlıklı yıllara 🙏🏼paşan ile ailen ile hayırlı, uzun ömürlerin olsun inşallah 💙 seninle iyi ki tanıştık sohbet ettik çok sevimlisin, cana yakınsın, teşekkür ederim 🌸 iyi ki varsın 🌸
Kara1833 minikcivcivim belki nasip olur bigün belli olmaz 😁😂 adanaya yakın zaten 😂😂 bizim o arkadaşta kahramanmaraşta mersine yakın ama nasip olmadı 😂😂