Icot Deris Asel de hoşuma gidiyor. Hatta İlgi de 😊 Eşime bir türlü isim beğendiremiyorum. Benim adım da Işılay bazen şeytan diyor kızının adını da Işıl koy arama isim fln ama... 😁😁😁
GlsmSomer Kızımın adı Zeynep Beril. Bu bebeğimde kız daha kararsızız. Ahsen, Aslıhan ve Irmak var aklımızda.
PrensAnnesi Biz oğlumuzu bekliyoruz👼🏼🐣🤗 ama kız olsaydı Alya koyardım heralde çok beğeniyorum be pek kimsede de yok
YelizAlkan Merhaba hanımlar,kız ismi olarak önerim esila,ahsen,nehir,alya isimleri çok güzel düşünebilirsiniz 🙂
Elifece Icot birebir aynı isimleri düşünmüşüz derin İpek defne şimdilik aklımıza gelenler ama pek içime sinmedi üçüde
Icot Elifece Enzel i de beğendim Kur’an da geçiyor hem manası hem telaffuzu güzel ama yine tamamdır diyemedik 😦
Srknsmg Ya ben lidya ya da lila düşünüorum. Ama lidyanın bi sitede ilk hristyan kadın anlamı var bunu arastırdım pek bılgı bulamadım ama yine de içime kurt düştü. Anlamı guzel olsun istiyorum ya da en azından kötü olmasın😊Ama sanırım lila daha sıkıntısız bı isim..
Pinaryyim Icot o isimle çagırmaya başladıysa tamam bittti o iş 😀😀😀😀 yanına bişey koyablirsin blki 🙈🙈🙈🙈🙈
Kurtum Icot neden isim bulurken kimsede olmasın farklı olsun arayışına giriyorsunuz ki ben bu konuya takılıyorum birazcık. Manasının güzel olması herşeyden önemli sırf farklı olacak diye manasız bi isim koymak bence hoş değil anne baba çocuğuna koyduğu isimden yarın hesaba çekilecek çünkü
Icot Kurtum kimsede olmasın derken tek bizde olsun demiyoruz ki 😊 ben özellikle Kur’an da geçen isim arıyorum Enzel gibi mesela. Tabiki manası güzel olmalı , farklı olacak diye manasız bir isim tabiki koymam. Fakat yakın çevremde aynı isim olsun istemiyorum. Bazı isimler önerileri oluyor ki hem gıcık olduğum kişilerin 😦 farklı olsun manalı olsun 😊
merve_yazar96 IcotKötü düsünme kötü olmasın canım hep iyi düsün her zaman bebegin uyuyordur bizler hareket ettikçe onlar uyuyor biz gece yatınca onlar uyanıyor genelde gece hareket ederler gece hareket etmiştir sen yorgun oldugun icin geceyi fark etmemissindir
Kurtum Icot anladım canım benim ama kuranda geçen her kelime de güzel manalı değil onu da atlamayalım mesela kabil de geçiyor kuranda ama ilk katilin adı kabil hem de öz kardeşini öldürmüştür kıskançlık yüzünden. Kezban geçer mesela kuranda ama yalancı demektir gibi gibi onu da güzel araştıralım inşAllah Mevlayı da razı edelim aynı zamanda ☺
Icot Pinaryyim isimleri çok beğenmeme rağmen hala bu dur diyemiyorum ben ve bu durum sinirlerimi bozuyor 😒😞 eşimle mutabık olamıyoruz bir türlü. Kız ismi bulmak çok zor 😒
Pinaryyim Icot bnde tamam diyorm ama eminimki kırkkeere daha degişir bu 🙈 Cinsiyetimizi daha bilmiyoruz